Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeUncategorised

Voor de liefhebbers 200 km skeeleren

Dé KNSB 200km (en een 100km) toertocht van 2014 wordt dit jaar op 13 september verreden in Overijssel en wordt georganiseerd door de skeelerclubs van Twenterand en Rijssen. Een prachtige, nieuw opgezette ronde van 200km door een groot deel van de provincie en tegelijkertijd de mogelijkheid om òf 's ochtends òf 's middags een 100 km te rijden. Lees meer...

Dione Voskamp op NK afstanden

Thumbnail imageDione Voskamp (18j) stond maandag 28 december aan de start bij NK Afstanden in Heerenveen en is de eerste Westlandse schaatsster die de 500 meter onder de 40 seconden heeft weten af te leggen. Reed zij in haar eerste rit nog 39,99 die even laten naar 40.00 werd gecorrigeerd in haar tweede rit nam zij revanche met een 39,95 en is daarmee de snelste juniore van Nederland.

De Lierse Dione maakt deel uit van Healty Team. Het Healthy Team is de schaatsopleidingsploeg van Zuid-Holland topschaatsers.nl en staat voor voor Active Life Style en gezonde voeding.

Lees meer...

AANSCHERPING CORONA-MAATREGELS

Het aantal coronabesmettingen in het land blijft hoog en in onze regio is nu ook de extra besmettelijke Britse virusvariant aanwezig. Daarom moeten we samen een extra inspanning leveren om coronaveilig te kunnen blijven schaatsen.
 1. Aanpassing Jeugdschaatsen (Za3)
  HVHW zal op 23 januari en 6 februari alleen op het ijs staan. De anderen verenigingen zijn dan vrij. Op 30 januari en 13 februari is dat andersom en is er geen jeugdschaatsen voor HVHW.
 2. Junioren C en ouder (niet Za3)
  Vanaf nu wordt ook van de jeugd >12 jaar verwacht dat zij onderling afstand houden op en rond de ijsbaan. Samen schaatsen mag met maximaal 3 personen. En bij het uitrijden rijd je met maximaal 2 rijders naast elkaar.

Verplichte registratie volwassenen jeugdschaatsen (download de app)

pimBeste ouders, trainers, begeleiders

Vanaf zaterdag 3 oktober introduceert het KNSB Gewest Zuid-Holland het verplicht “registreren” voor volwassenen op de Uithof bij het jeugdschaatsen.  Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona op de ijsbaan is geweest, en jij er datzelfde moment ook was. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoeveel volwassenen er op de ijsbaan komen en of we de voorgeschreven aantallen niet overschrijven. Het is essentieel dat we ons met z’n allen aan de regels houden. We prijzen ons gelukkig dat we met de jeugd onder deze Corona-omstandigheden het ijs van de Uithof op kunnen. Weten we dat niet in goede banen te geleiden en/of houden we ons niet goed aan de afgekondigde maatregelen dan is het onherroepelijk uit met de pret.

KPN stelt ons gratis de PiM ID app ter beschikking om de registratie gemakkelijk en veilig te regelen. Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen. 

Hoe werkt dat registreren dan?

Lees meer...

17 december vrijwilligers bijeenkomst en ALV

Zoals in de titel willen we op dinsdag 17 december van 19.00 tot 22.00 uur een vrijiwilligers bijeenkomst + algemene leden vergadering houden onder het genot van een hapje en een drankje in het Skicafe van de Uithof.
 
Het zal een informele avond worden, waarvoor we naast onze vrijwilligers ook graag onze sponsoren en relaties willen uitnodigen.
 
Bestuur HVHW

Aanvang schaatstrainingen

Langebaan:

Zaterdag 5 oktober vangen de langebaanschaatstrainingen aan op de uithof.

Shorttrack:

Maandag 30 september begint de 1e shorttrackwintertraining

 • Mastu1: 18.20-19.20 (18.00 aanwezig voor kussens op het ijs zetten)
 • Mastu2: 19.30-20.30 (vooraf warming-up)
 • Wostu1: 18:35-19.35 (18:15 aanwezig voor kussens op het ijs zetten)

 

__404__

Wij kunnen deze pagina niet vinden !

U vroeg om de volgende pagina {%sh404SEF_404_URL%}, helaas kunnen we deze pagina vinden. Wat is er aan de hand ?

 • de link waarop u geklikt heeft bevat een fout
 • of, de pagina is verwijderd, hernoemd of tijdelijk uitgezet
 • of, heel misschien heeft u zelf een typefout gemaakt?

  Probeert u eerst de hoofdpagina http://www.hvhw.nl

{sh404sefSimilarUrlsCommentStart}It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site:{sh404sefSimilarUrlsCommentEnd}

{sh404sefSimilarUrls}

 

3 Nederlandse Kampioenen Shorttrack 2013

HVHW Podium NK Shorttrack 2013Niels Kerstholt (sen), Dylan Hoogerwerf (jun B) en Avalon Aardoom (jun C) zijn Nederlands Kampioen geworden tijdens het NK Shorttrack 2013 welke afgelopen weekend 5-6 januari in Amsterdam werden verreden. Sara Rog (jun B) wist het brons binnen te halen. Ook beide relayteams pakten beiden het goud. De teams bestonden uit voorgenoemde rijders aangevuld met Danique van Lobenstein en Esmée Messemaker bij de junioren en Adwin Snellink en Bas Boelsma bij de senioren. Uiteraard was er ook succes op de individuele afstanden.

Lees meer...

Alweer voorbij!

Aan alles komt 'n eind zo ook aan de trainingsweek van de TSG. 'n Hele week is er behoorlijk tegenaan gegaan en dat konden de pupillen van Hans - Henrie en Jeroen wel voelen ook! Maar aan de geluiden van de trainers te horen waren die alleen maar positief, dus wat wil je nog meer! Deze week werd er op het  super-ijs van IJsbaan Twente getraind. Iedere dag anderhalf uur met 'n kwartiertje rust ertussen wat deze twaalf fanatiekelingen ook wel nodig hadden om weer even op adem te komen! In de middag de trainingen rondom hun onderkomen waaronder fietsen, lopen etc. De conditie van de afgelopen zomertrainingen bleef zo mooi op peil. In de avonden de tijd om wat huiswerk te maken. Ook kwam 'onze' Ben van de Burg naar het trainingkamp om iets te vertellen over MOTIVATIE. Nou als je Ben ziet denk je meteen al aan motivatie laat staan als hij erover praten gaat. Waarbij alle aanwezigen in het trainingskamp aan Bens lippen gekluisterd waren. Opgemerkt dat Ben zijn top schaatsjaar 1999 was. 1e op het Nederlands kampioenschap afstanden 1500 en 5000 meter. Gouden plak Nederlands Kampioenschap Allround en zilver op het wereldkampioenschap allround en zilver Wereldbeker 1500 meter. Dus niet de minste die hier even 'n clinic gaf aan onze TSG'ers, geweldig toch!

Korte filmpje trainingsweek Berlijn

Pagina 1 van 3

HVHW Webwinkel clubkleding

HVHW Webwinkel clubkleding

schaatshelm hvhw1

schaatshelm hvhw1

 

hvhw flyer2019 180 1

4 Proeflessen

hvhw flyer2019 690 1

logo interco
Logo Ricardo Jansen 180 56

logo ooms

logo MF Flower 180 140
logo bergsma schilderwerken.ai

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..

 twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

Redactie Loginbanner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53