Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeClubinfoHVHW BestuurBestuur stelt zich voor

Bestuur stelt zich voor

Kees d' Huy, Voorzitter:
Ik ben 51 jaar en werk als Business Director bij TNO. Sinds mijn vroege jeugd ben ik al helemaal gek van schaatsen. Vanaf het moment dat mijn kinderen Niels en Stijn bij HVHW zijn gaan schaatsen ben ik als trainer en commissielid actief bij de club betrokken geweest. Momenteel ben ik voorzitter van de Technische Commissie van HVHW waarin we gezamenlijk het sportieve beleid en coördinatie voor de verschillende schaatsdisciplines vormgeven. Denk bijv. aan talentontwikkeling, opleiding en bijscholing trainers; vernieuwing trainingsmaterialen en -faciliteiten. Daarnaast ben ik trainer van de HVHW Rookies en één van handklokkers in het HVHW juryteam. 

Als voorzitter van het HVHW-bestuur wil ik graag de continuïteit van onze mooie vereniging voor het komende decennium proberen zeker te stellen. Tegelijkertijd wil ik samen met de vele andere vrijwilligers blijven werken aan een hardrijvereniging waarin iedereen op zijn eigen niveau veilig én met heel veel plezier de schaatssport kan beoefenen. Zomer én Winter, van pupil tot master, en van recreant tot topsporter.

Ron Remeeus Secretaris:
Ik ben 53 jaar, en de vader van Victoria (8 jaar) die op zaterdag op de langebaan bij het jeugdschaatsen meedoet. Momenteel ben ik werkzaam als projectmanager digitalisering bij een logistiek bedrijf. Voorheen ben ik als manager verantwoordelijk geweest voor kwaliteits-, veiligheids-, en milieucertificeringen en audits. In die hoedanigheid heb ik bedrijfsbeleid, -processen, -systemen, -handboeken, -trainingen en verbetermanagement ontwikkeld en uitgerold. Ik vind HVHW een mooie club en heb me aangemeld om als secretaris het bestuur van onze club voort te zetten.

Steven van der Meijden, Penningmeester:
Ik ben 41 jaar en in het dagelijks leven financieel manager bij IW Zuid Holland. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van ES fiscale dienstverlening, dit bedrijf richt zich op het verzorgen van de boekhouding van met name ZZP'ers en VoF's. Hoewel ik zelf absoluut niet kan schaatsen, voel ik me via mijn dochter Amber, die met veel plezier bij de HVHW opleidingsgroep schaatst en skeelert toch zeer verbonden met HVHW. Zelf voetbal ik bij de veteranen van PGS/vogel, ik loop graag hard en daarnaast zit ik met regelmaat ook op de racefiets. Door mijn kennis op het gebied van financiën hoop ik op bestuurlijk niveau als penningmeester mijn steentje bij te kunnen dragen aan het welzijn van de vereniging.

Christiaan Abeelen, Lid van Bestuur:
Ik ben 46 jaar en actief schaatser en skater. Sinds een jaar of 8 ben ik lid van HVHW, waar ik ook actief ben in de skate commissie en in de jury. In het dagelijks leven werk ik bij RVO.nl aan energiebesparing bij grote bedrijven. Ik wil graag als toetreden als lid van het bestuur van HVHW om daarbij een bijdrage te kunnen geven aan de vormgeving van de toekomst van onze vereniging.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords