Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsStunt tijdens Herfsttoernooi Groningen 2009

Stunt tijdens Herfsttoernooi Groningen 2009

{highslide type="img" url="shorttrack/0910/herfsttoernooi2009/Herfst09_dennis_stuntwijk.jpg" width=120 captionText='Herfsttoernooi Groningen' }{/highslide}
Het herfsttoernooi van 2009 zal bij velen nog jaren op het netvlies blijven staan. Dennis Kruijswijk zorgde tijdens de relay met een doldwaze actie bijna voor een spectaculaire stunt door achterstetevoren  te finishen.
Jeroen Versteeg (SVU), dacht rustig te kunnen finishen maar zag nog net uit zijn ooghoeken dat Dennis eraan kwam en moest nog even flink de zeilen bijzetten om de overwinning daadwerkelijk binnen te halen. Dennis die al eerder slalommend  om rijders heen moest draaide zich voor de finnish om, om achterstevoren te finishen. Stel je eens voor dat Jeroen even niet opgelet had en dat op de finishlijn Dennis glimlachend zijn tegenstander had geklopt terwijl hij hem recht in het gezicht had aangekeken.

{highslide type="img" url="shorttrack/0910/herfsttoernooi2009/Herfst09_clubprijs.jpg" width=120 captionText='De Clubprijs is voor HVHW' }{/highslide}
Succes was er zeker voor HVHW.
Ons clubbie pakte de beker in het clubklassement maar ook waren er individuele successen. Zo werden in het algemeenklassement Jessy Kauffman 1e en Tineke Groeneveld 2e bij de junB, Loïs Kloor 1e bij de junA, Dennis Kruijswijk 1e bij de JunC, Mike Schepers 1e en Adwin Snellink 3e bij junB en Norbert Kershaw 2e bij de junA.

Ook het heren relayteam bestaande uit Adwin Snellink, Mike Schepers, Norbert Kershaw en Kelvin van Ham wisten de finale te winnen terwijl het dames relayteam bestaande uit Loïs Kloor, Jessy Kauffman, Tineke Groeneveld en Sara Rog 2e werd.

Uitslag Autumn Tournament 2009
Foto's Autumn Tournament 2009

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords