Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeLidmaatschapBetalingenVerenigingAlgemeenPenningmeester gezocht voor op te richten Stichting RTC Zuidwest

Penningmeester gezocht voor op te richten Stichting RTC Zuidwest

Het bestuur van de Stichting RTC Zuidwest is samen met het dagelijks bestuur van het gewest Zuid-Holland dringend op zoek naar een penningmeester. We hopen snel iemand te vinden die ons kan helpen bij de start van het Regionaal Talentencentrum (RTC) Zuidwest.

Het doel van het RTC is het creeren van een optimale omgeving voor de beste talenten die de schaatsbeweging beoefenen in de regio Zuidwest. Het RTC Zuidwest wil een fulltime en hoogwaardig opleidingstraject gaan bieden waarbij de talenten in een professionele omgeving trainen.

Daarnaast faciliteert het RTC Zuidwest een goede afstemming tussen sport en onderwijs, zodat talenten zich in beide domeinen kunnen ontplooien. Er vindt samenwerking plaats met selecties van banen en verenigingen. Het uiteindelijk streven is dat talenten soepel doorstromen naar het hoogste niveau. Hiermee draagt het RTC Zuidwest bij aan de ambitie om Nederlandse podiumplaatsen te behalen in de internationale schaats- en skatesport en de maatschappelijke betekenis die hiervan kan uitgaan.

De werkzaamheden worden in overleg ingevuld; zie ook bijgevoegd voorlopig profiel voor de penningmeester RTC. Heeft u zelf belangstelling en weet u iemand die belangstelling heeft, neem dan contact op met Peter van der Wart, voorzitter van de werkgroep RTC van het gewest via: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-46308543.

Ook voor algemene informatie over het te starten RTC kunt u altijd met Peter van der Wart contact opnemen.

Profiel penningmeester RTC (docx)

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords