Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsAlle nieuws categoriënSchaatsen op de Rotterdamse ijsbaan

Schaatsen op de Rotterdamse ijsbaan

schaatsbaanlogo

Vanuit het Gewest Zuid-Holland wordt aan leden van schaatsverenigingen, trainingsgroepen en natuurijsverenigingen de mogelijkheid geboden om recreatief te trainen op de Rotterdamse ijsbaan op zondagavond van 20:30-22:00. Abonnementskosten voor de hele periode: 35 euro.

 

Op zaterdag 29 november 2014 zal de Rotterdamse 400m kunstijsbaan voor het tweede achtereenvolgende jaar weer geopend zijn voor iedereen die graag wil schaatsen en niet kan wachten op natuurijs.

Het Gewest Zuid-Holland heeft voor dit tweede seizoen op de zondagavond van 20.30 – 22.00 uur ijs kunnen huren voor exclusief gebruik door leden van schaatsverenigingen, trainingsgroepen en natuurijsverenigingen. De zondagen waarop geschaatst kan worden zijn: 30 november, 7, 14 en 21 december 2014, 4, 11, 18 en 25 januari, 1, 8 en 22 februari 2015.

Deze trainingsperiode heeft een recreatief karakter, maar ook schaatsers, die extra willen trainen om zich beter op wedstrijden voor te bereiden, zijn van harte welkom.

Voor deze schaatsperiode kunnen belangstellenden een abonnement aanschaffen voor € 35,00.

Groepen kunnen eenmalig toegang verkrijgen tegen betaling van € 4,00 per groepslid. Hierbij wordt vooral gedacht aan leden van natuurijsverenigingen, die in de periode, waarin er geen ijs in de sloten en op de meren ligt, toch een keer met elkaar willen schaatsen.

Belangstellenden kunnen een abonnement aanschaffen via Ger Boelsma, zie het hieronder vermelde e-mailadres. In deze aanvraag dienen de naam, geboortedatum en de club, waarvan men lid is, te worden vermeld.

Groepen, die eenmalig willen schaatsen, dienen dit uiterlijk 1 week van tevoren via boven-vermeld e-mailadres aan te vragen. Bij deze aanvrage dienen de namen van de groepsleden en de club, waarvan de groepsleden lid zijn, te worden vermeld.

Iedereen veel schaatsplezier in het Rotterdamse toegewenst.

Baancommissie Uithof
Abonnementenadministratie
G. Boelsma
Noordeindseweg 60
2645 BC Delfgauw
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords