Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu

Van de voorzitter

vz-peter-van-rijn-HVHWBeste leden van HVHW, Mijn naam is Peter van Rijn en vanaf woensdag 26 november heeft de ALV mij gekozen tot voorzitter van de vereniging. Ik ben enthousiast en heb er veel zin om samen met alle betrokken vrijwilligers, die zich op welke manier dan ook inzetten voor de vereniging, een bijdrage te leveren aan deze mooie en bepalende schaatsvereniging in de regio Den Haag en Westland.

In het dagelijks leven ben ik vader van 2 kinderen (zoon Wesley 23 jaar) en Angelique (dochter 26 jaar). Zij is al geruime tijd lid van de vereniging, lid van de jeugdcommissie, actief schaatser en trainster van de jeugd samen met vele andere vrijwilligers. Door haar ben ik bekend met de vereniging en heb ik besloten mij hiervoor in te zetten. Om de dagelijkse kost te verdienen ben ik voor 4 dagen in de week overdag werkzaam als Docent Civiele techniek van de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd besteed ik aandacht aan het maken van wijn op de volkstuin, fietsen en schaatsen tijdens de openingstijden van de uithof.  

Daarnaast ben ik nog lid van Verdienste bij gymnastiekvereniging Donar. Bij deze vereniging ben ik nog steeds lid en ben ik ruim 30 jaar actief geweest in verschillende rollen, waaronder die van voorzitter.

De komende tijd zal ik mij zo veel mogelijk laten zien op en rond de schaatsbaan om zo met iedereen kennis te maken, afspraken met commissies te maken enzovoort om zo een goed beeld te krijgen van wat leeft en motiveert in de vereniging. Ik nodig daarom iedereen uit om vragen te stellen, suggesties te leveren en ideeën aan te leveren via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke schaatsgroet,
Peter van Rijn

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords