Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsAlle nieuws categoriënNieuwjaarsreceptie dinsdag 6 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie dinsdag 6 januari 2015

Vuurwerk2015 638x330Beste (jeugd)leden,

Als voorzitter heb ik de afgelopen weken al met verschillende actieve (jeugd)leden gesproken betreffende het wel en wee van de vereniging. Uit de gesprekken ervaar ik veel gedrevenheid en passie bij de uitvoering van de trainingen, wedstrijden, ondersteuning en overige activiteiten en dat is leuk en mooi om te ervaren.

Ook heb ik geconstateerd dat de commissies niet allemaal optimaal bezet zijn en dat de communicatie soms voor verbetering vatbaar is. Ondanks dit worden ook positieve ontwikkelingen gezien. Denk hierbij aan het organiseren van het Kerstontbijt in combinatie met het schaatsen op 24 december, het binnenhalen van een nieuwe sponsor en de uitvoering van diverse wedstrijden, waarbij ik die van de shorttrack als bijzonder leuk heb ervaren door het enthousiasme waarmee de pupillen en (jeugd)leden de wedstrijden hebben gereden. Een compliment voor alle mensen die betrokken zijn geweest met de organisatie hiervan en van de overige wedstrijden op de langebaan en shorttrack.

Om de positieve houding door te trekken organiseert het bestuur op: dinsdagavond 6 januari 2015 van 19.30 – 21.30 uur de NIEUWJAARSRECEPTIE van onze vereniging op De Uithof.

De locatie op De Uithof is de ruimte direct achter de bar, waar een deel voor ons is gereserveerd. Jullie zijn allen van harte welkom, is het niet alleen voor het uitwisselen van wensen, dan ook voor het uitwisselen van ideeën om onze vereniging, nog beter dan nu, uit te dragen voor bestaande en nieuwe (jeugd)leden.

Tot dinsdag 6 januari aanstaande en namens het dagelijks bestuur wens ik jullie allemaal een fijne en gezellige jaarwisseling toe en veel schaatsplezier voor het nieuwe jaar.

Peter van Rijn

Voorzitter HVHW

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords