Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsAlle nieuws categoriënStartlijst CK LB junioren/senioren/masters

Startlijst CK LB junioren/senioren/masters

Voor alle deelnemers aan het CK Langebaan junioren/senioren/masters. Hierbij de voorlopige startlijst voor vrijdagavond 27 maart, 1ste rit vanaf 19:30. Link naar de startlijst CK.

Teamsprint als afsluitend onderdeel op het CK!

Komende vrijdagavond heeft HVHW de beschikking over een ruim aantal ijsuren voor de organisatie van de Clubkampioenschappen 2015.

Na de laatste rit op de 1500m van de heren masters, is er voldoende tijd over om nog een alternatief onderdeel aan het programma toe te voegen. Voor dit jaar is gekozen voor de TEAMSPRINT. Dit is vergelijkbaar met de teamsprint van het baanwielrennen. Een ploeg bestaat uit 3 deelnemers. Het 1e teamlid rijdt 1 ronde en verlaat daarna de wedstrijdbaan. De overige 2 teamleden rijden samen de 2e ronde. Na 2 ronden verlaat het 2e teamlid de wedstrijdbaan. Het 3e teamlid rijdt in zijn/haar eentje de derde ronde en na 3 ronden wordt de tijd geregistreerd.

REGELS

Er wordt gestart aan beide zijden van de ijsbaan, bij de start en bij de finish van de 1000m. De wedstrijd wordt verreden in de binnenbaan van de wedstrijdbaan. Degenen die de wedstrijdbaan verlaten, gaan binnen 50m na de start/finishstreep naar de inrijbaan. We rijden met handtijdwaarneming, aan elke kant van de baan staan 2 HT-ers en een tijdschrijver. De deelnemers worden geacht met een wedstrijdbandje aan de start te komen.

  • 1e teamlid rijdt 1 ronde met een rood bandje
  • 2e teamlid rijdt 2 ronden met een wit bandje
  • 3e teamlid rijdt 3 ronden met een blauw bandje

AANMELDING

Ter plekke op de ijsbaan. Op een tactische plek wordt een inschrijflijst neergelegd. ZELF invullen. Aanmelding tot 10 ritten voor het einde van de 1500m. In afwijking van de formele regels, kunnen jullie er tot kort voor de start over nadenken wie als 1e teamlid de ploeg op gang zal trekken en wie als 3e teamlid als afmaker zal fungeren. (Het reglement schrijft voor dat bij de inschrijving nr 1, nr 2 en nr 3 kenbaar worden gemaakt)

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords