Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsAlle nieuws categoriënStart jeugdschaatsen

Start jeugdschaatsen

KrabbelIedereen kan de schaatsen weer uit het vet halen. Want het nieuwe schaatsseizoen staat weer voor de deur! Op zaterdag 3 oktober is de eerste schaatstraining voor de jeugd.

We gaan er met z'n allen weer een leuk en sportief seizoen van maken. De nieuwe jeugdcommissie is de hele zomer druk bezig geweest met de voorbereiding van dit nieuwe seizoen.

Let op: de eerste training op zaterdag 3 oktober starten we een half uur later om 17:45, alle daarop volgende lessen starten we gewoon om 17:15. Zorg dat je een kwartier eerder aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt om de schaatsen aan te trekken.

Iedereen heeft inmiddels bericht gekregen in welke groep je zit en wie je trainer is. In de informatiebrief staat meer info over de trainingen en is ook te zien waar je zaterdag je groep op de ijsbaan kan vinden. 

Hou ook dit seizoen weer de website en de facebookpagina van de jeugdcommissie in de gaten voor belangrijke berichten en interessant nieuws. Hierop worden ook de Drempelwedstrijd en de Voorjaarswedstrijd aangekondigd die deel uitmaken van de pupillencompetitie, waar jullie allemaal aan mee kunnen doen. En dit jaar beginnen we voor een twintigtal kinderen met een bochtenstage op de shorttrackbaan. Daarvoor kan je door je trainer worden aangewezen.  

Er staan weer een hoop leuke dingen te gebeuren op het ijs deze winter. We wensen iedereen weer een heel leuk schaatsseizoen met veel plezier op het ijs. Tot de 3e allemaal!

HVHW Jeugdcommissie

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords