Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsAlle nieuws categoriënRelay brons voor dames HVHW, zilver voor Anna

Relay brons voor dames HVHW, zilver voor Anna

Wedstrijdverslag #HVHWshorttrack: Twentebokaal 2018

Podium relayOp de Twentebokaal in Enschede heeft afgelopen zaterdag het damesteam van HVHW een bronzen medaille behaald! Lindsey Eijgermans, Evelien Ras, Lenthe Jansen en Anna Eijsackers namen het op tegen teams van Trias, SVU, GO en IHCL. In een hele spannende en supersnelle rit, waarin de meiden fantastisch samenwerkten, lukte het heel knap om de derde plek te veroveren. 

Ook in het individuele toernooi werd hard gestreden, behalve door deze vier meiden ook door Julian Ras. Alle 5 reden ze heel goed en er werden de nodige PR’s aan flarden gereden. (En dat maakt ook de strijd om de Hogerop Bokaal weer erg spannend dit seizoen).  

Evelien heeft een snelle start en rijdt alle ritten heel stabiel en hard uit. Haar broertje Julian kan ook echt heel hard en is een echte vechtersbaas. Helaas een paar keer gevallen, maar nooit opgegeven. Lenthe laat elke rit zien dat ze talent heeft en heeft een geweldige inhaalactie laten zien. Het zelfde geldt voor Lindsey. ‘Ik reed gewoon heel erg hard’, liet ze weten na één van haar mooie ritten.

Ondanks dat er echt knap gereden werd leverde dat helaas geen podiumplekken op. Behalve voor Anna. Zij was samen met haar trainingsmaatje Zoë van IHCL een klasse apart bij de dames pupillen 1. Na mooie gevechten in de finaleritten kreeg Anna de 2e prijs uitgereikt. Lenthe werd 6e en Evelien 7e bij de dames pupillen 2. Lindsey werd knap 15e in een heel sterk deelnemersveld. Julian werd 8e. En last but not least: HVHW werd 4e in het clubklassement. Allemaal gefeliciteerd met een geweldige wedstrijd!

Groep

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords