Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsAlle nieuws categoriënTop toernooi shorttrackers in Groningen

Top toernooi shorttrackers in Groningen

Autumn Tournament 2019

IMG 4730

Vijf shorttrackers van HVHW reden afgelopen weekend een toptournooi in sportcentrum Kardinge in Groningen: het Autumn Tournament van 2019.

De wedstrijd werd gereden door Blanche Cardinal Tremblay, Xi Rui en Peng Shen Plugge en David en Anna Eijsackers.In alle categorieën werden 2 afstanden en een superfinale gereden op dit tweedaagse toernooi.

De score: 2x goud en 1x zilver, pr's en limieten binnengehaald, een A-finale relay en een 3e plek in het clubklassement ! Een mooi resultaat voor keihard werken.De HVHW-ers kunnen terug kijken op een mooi toernooi. 

De volledige uitslag van het toernooi is te vinden op shorttrack online.  

David behaalde het goud bij de junioren A. Na twee jaar van afwezigheid moest hij aan de bak om zijn KNSB-cup limiet en StarClass limiet binnen te halen. Beide lukte al op de 1e wedstrijddag. Met een 3e plaats op de 1000m, een 1e plaats op de 500m en een 2e plaats op de 1500m in het gecombineerde klassement kon David aan het einde van de 2e wedstrijddag het goud ophalen. Anna (junior C) had geen last van limieten halen maar moet wel het hoofd boven zien te houden tussen de junioren C jongens waarmee de meisjes samen waren ingedeeld. Dat deed Anna met verve. Zo eindigde ze als 3e op de 1000m, won ze de B-finale op de 500m (6e) en eindigde ze met een toptijd opnieuw als 3e in de 1500m super finale. Na splitsing van jongens en meisjes kon het 2e goud bij de familie Eijsackers opgehaald worden.

De laatste medaille is er voor Peng Shen (junior E). Ook Peng Shen reed in een gecombineerde categorie waar hij op de eerste afstand over 333m de A-finale bereikte en als 5e over de finishlijn kwam. Op de 2e afstand over 222m pakte Peng Shen de 4e plaats in de A-finale en ook op de slotafstand over 500m bereikte Peng Shen opnieuw de A-finale met de 5 plek als resultaat. Na splitsing van het klassement was zijn prestatie goed voor het zilver. Een mooie prestatie.

Broer Xi Rui (junior C) kreeg op de 1e afstand (1000m) te maken met 2x een val. Maar hij herstelde zich geweldig op de 2e dag en won op de 500 m de D-finale. Hij eindigde als 22e in het eindklassement. Blanche (junior C) was onze laatste deelneemster. Zij had als doel het halen van de StarClass limiet zodat zij kan meedraaien in deze Europese shorttrack competitie. Op de 1000 meter hadden haar zenuwen nog de overhand en kreeg zij een penalty voor een valse start. Gelukkig was er een 2e kans op de 500m die op de slotdag op het programma stond. Drie maal op rij wist zij haar pr op deze afstand aan te scherpen en.deze voldeden allemaal aan de tijdslimiet, waardoor HVHW er weer een StarClass rijder bij krijgt.

Tot slot stond er ook een relay over 3000m op het programma met een mooi HVHW-team met Anna, Blanche, David en Xi Rui aan de start. Zaterdag werden de halve finales gehouden waar HVHW knap tweede werd en zich plaatste voor de A-finale. In de A-finale kwam het team net iets te kort voor het podium. Al met al was het een zeer geslaagd tournooi ! 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords