Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsNice schaatspakken is online

Nice schaatspakken is online

Thumbnail imageBe Nice and Go Fast is the slogan van onze nieuwe sponsor Nice. Iedere schaatser zal zich daar in kunnen vinden.. met elkaar hebben we het gezellig maar op het ijs willen we snel zijn. http://www.nicesports.nl/ . Een groot aantal wedstrijdrijders zullen deze winter in de Nicewedstrijdpakken te zien zijn.

In het magazine van schaatsen.nl op blz 70 wordt het HVHW pak getoond waardoor onze kleding ook al landelijke bekendheid krijgt. Het pak kost € 175,00 en voor € 10,00 extra kan je er je naam op zetten. Je kan bestellen via de webwinkel van HVHW of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldkamp wassen en stomen in Oomssport etalage
http://www.veldkampwassen.nl en http://www.oomssport.nl

Nice SportsHVHW is natuurlijk trots en dankbaar dat we in tijden van recessie toch grote sponsornamen aan onze club hebben weten te binden. Naast de herkenbaarheid op de clubjacks is er nu in de etalage van Oomssport een mooi foto te zien van Bart Veldkamp, gesponsord door Veldkamp Wassen en Stomen waarbij zij benadrukken Jong talent in onze club te willen ondersteunen. Zij doen dit door middel van sponsorbijdrage maar ook door tijd die de familie Veldkamp in het jeugdschaatsen van HVHW investeert.

Maar ook Oomssport blijft natuurlijk een belangrijke sponsor voor HVHW.. want…alle leden krijgen altijd 10 % korting bij aankopen bij Oomssport. En tijdens de loterij op de clubdag hebben we altijd weer mooie prijzen te verloten.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords