Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsVan de voorzitter

Van de voorzitter

{highslide type="img" url="club/0809/bestuur/bestuur_Rob_Metkemeijer.jpg" width=80 captionText='Rob Metkemeijer, Voorzitter' }{/highslide}
Één van mijn stokpaardjes van de afgelopen twee jaar is geweest dat het werk in de club, in de organisatie en de commissies door te weinig mensen werd gedaan. Dat hebben jullie in  enkele eerdere “Van de Voorzitters” kunnen lezen. Ik durf echter te zeggen, en ik ben daar van nature echt niet zo’n optimist in, dat het afgelopen jaar heeft laten zien dat er verandering op til is. Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van de positieve ontwikkelingen bij HVHW.

Ten eerste hebben velen van jullie dit zomerseizoen deelgenomen aan de nieuwe trainingsactiviteit, het skeeleren op de Wollebrand, zie foto's junioren/senioren en jeugd. Door een goede opkomst heeft het een groot aantal leden uit de afdelingen langebaan, jeugd, shorttrack ’s maandags op de Wollebrand bij elkaar gebracht en de samenhang binnen de club ontegenzeggelijk versterkt.

Ten tweede heeft een grote groep HVHW-ers zich ingezet voor twee  succesvolle clubdagen op de Wollebrand, met een interessant programma. Maar wat ik er nog leuker aan vond is dat een aantal van hen had zoiets voorheen nog niet had gedaan. Zij bleken het uitstekend te kunnen.

Dat is nu de manier waarop HVHW  hoort te draaien: met meer leden die zich inzetten is er meer mogelijk. Ik wend me hierbij natuurlijk ook tot u, lezer, die nog niet eerder op het idee kwam om zich bij de evenementencommissie (in oprichting; we zoeken een initiatiefvolle voorzitter) te melden. Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je het leuk vind om je actief in te zetten, of gewoon eens wilt weten wat het inhoudt om als vrijwilliger actief te zijn.

Ook binnen de organisatie van HVHW gaat het beter. De commissies zijn bijna volledig bezet. We denken nu al na over het trainingsprogramma voor de zomer van 2010! Sinds kort beschikt HVHW gelukkig weer over een vol bezette Technische Commissie (TC), met als nieuwe voorzitter Conrad Alleblas. De TC is de belangrijkste commissie van de vereniging. De missie van de TC is om leden in staat stellen om zich, ieder op zijn/haar eigen niveau, in trainingen optimaal voor te kunnen bereiden op deelname aan wedstrijden op de volgende wijze:
• afstemmen van technisch zaken tussen de secties;
• kwalitatief en kwantitatief op peil houden van kader en organiseren van opleidingen;
• bijhouden prestaties en vorderingen van schaatsende/skeelerende leden en adviseren
over schaats-/skeelerloopbaan.
De nieuwe samenstelling van de commissie vind u hier

Zelfs een geboren scepticus als uw voorzitter ziet met al deze positieve ontwikkelingen de toekomst van HVHW als vereniging waar iedereen wil schaatsen zonnig tegemoet.

Rob Metkemeijer
november 2009
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords