Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsPupillencompetitie langebaan

Pupillencompetitie langebaan

Voor het tweede jaar vindt dit seizoen op de langebaan in de Uithof de Pupillencompetitie plaats. Deze competitie bestaat uit drie wedstrijden op de Uithof: de Drempelwedstrijd en de Voorjaarswedstrijd, georganiseerd door de HVHW en de Oudejaarswedstrijd van DKIJV. Op elk van deze wedstrijden zijn prijzen te winnen. Over de uitslagen van deze drie wedstrijden samen wordt een algemeen klassement opgemaakt. De nummers één, twee en drie van dit klassement van elke leeftijdscategorie krijgen een prachtige aparte prijs uitgereikt.

De pupillencompetitie is inmiddels in volle gang. De Drempelwedstrijd is geweest in oktober en op 31 december heeft ook de Oudejaarswedstrijd plaatsgevonden. Er zijn inmiddels meer dan 120 kinderen die meedoen!

Het klassement tot nu toe is hier te bekijken.

En er is dus nog één wedstrijd te gaan: de Voorjaarswedstrijd. Deze zal zoals elk jaar in de voorjaarsvakantie eind februari plaatsvinden. Alle pupillen die met hun club op zaterdag trainen op de langebaan op de Uithof kunnen meedoen. Er zijn nog veel kansen op de prijzen in deze competitie. Dus wil je een gooi doen naar de prijzen, of wil je gewoon een keer een hele leuke schaatswedstrijd meemaken, doe dan mee met de Voorjaarswedstrijd! Hou de website en je email in de gaten, over een paar weken komt er een aankondiging en kan je inschrijven.  

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords