Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsJEUGDSCHAATSEN 9 OKTOBER

JEUGDSCHAATSEN 9 OKTOBER

bambi hvhwartikel

Wat was het weer als vanouds gezellig bij de eerste jeugdschaatsles afgelopen zaterdag! Zoveel blije kindergezichtjes die weer een beetje onwennig als Bambi en Stampertje van het ijs genoten. En natuurlijk ook weer met Papa's en Mama's langs de baan om de verrichtingen van hun kids gade slaan. Wat hebben we dat gemist!!!

De baancommissie en de schaatsverenigingen hebben afgesproken om vanaf komende zaterdag wel een paar wijzigingen door te voeren.

Allereerst betreft dit de toegang en vertrek van de baan. Alle jeugdschaatsers gaan via de tent (de zgn. oude ingang) naar binnen. De schaatsers van o.a. Schaatsvereniging HVHWSchaats & Inline Lansingerland, en Schaatsvereniging Rotterdam vertrekken echter via het restaurant van De Uithof.

Ten tweede willen we alle ouders vragen om na het helpen bij het aantrekken van de schaatsen gelijk plaats te nemen op de tribune. Blijf dus niet beneden bij de boarding staan en geef de kinderen en trainers ruimte om naar het ijs te gaan en hun lessen te verzorgen. Vanaf de tribunes is alles prima te volgen en zo geven we elkaar allemaal een beetje meer de ruimte. 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords