Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsSuccesvolle pupillenwedstrijd in Heerenveen

Succesvolle pupillenwedstrijd in Heerenveen

Met Sven Kramer en Wouter Olde Heuvel op de foto25 januari 2011: Succesvolle pupillenwedstrijd in Heerenveen met een nieuw clubrecord! Vandaag hebben Mirjam Stolze, Laura van der Lans, Dominique de Beer en Anna Wester een wedstrijd geschaatst in Heerenveen, over de afstanden 500 en 1.000 meter met een schitterend resultaat! Mirjam Stolze heeft haar PR aangescherpt op de 500 meter: 54.70
Dominique volgde Mirjam op met een mooi PR en kwam uit op 49.02 Vervolgens traden Laura en Anna in de baan en mochten tegen elkaar rijden. Laura vertrok als een kanonskogel, zo snel zelfs dat we de 100 meter tijd van Laura en Anna nog steeds niet weten! De eindtijd voor Laura kwam uit op een nieuw clubrecord: 47.39, Laura van harte gefeliciteerd!

Anna volgde Laura goed op in de race en heeft ook een PR gereden: 48.58 Vervolgens was de 1000 meter aan bod. Mirjam legde voor het eerst deze afstand af en werd gedurende de race gecoached door drie vaders en de scheidsrechter zodat ze de juiste binnen- en buitenbocht nam. Ze sloot deze afstand af binnen de 2 minuten, te weten 1.56. Verder hebben Laura en Dominique ook beiden een PR gereden op deze afstand.
 
Tot slot dronken we gezamenlijk nog even wat in het restaurant en kwamen daar toevallig twee bekenden tegen uit het schaatswereldje: Wouter Olde Heuvel en ene Sven….
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords