Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsPupillen clubkampioenschappen langebaan en afronding seizoen

Pupillen clubkampioenschappen langebaan en afronding seizoen

CK LB 2012Alle clubkampioenen zijn bekend voor het seizoen 2011-2012. Woensdagavond is het laatste clubkampioenschap verreden van dit seizoen, namelijk de wedstrijd voor de pupillen. De clubkampioenschappen voor de junioren en de short-track waren al verreden. Dit hield in dat we gelijk ook de combi-clubkampioenen bekend konden maken.
CK LB 2012Woensdagavond hadden we aardig wat inschrijven voor het clubkampioenschap. Ik weet niet of dit aan het vriendelijke tijdstip lag of dat er de vorige wedstrijd veel mensen op vakantie waren (voorjaarsvakantie). Er stond op een gegeven moment een heuse rij voor de tafel om de nummers af te halen.

Thumbnail imageAllemaal de nummers ombinden, schaatsen onder binden en starten maar. De kinderen waren dit keer ingedeeld op basis van hun tijd van de voorjaarswedstrijden (waar mogelijk). Dit was leuk om te zien, want daardoor werden er soms mooie duels geleverd. De kleinste kinderen vochten hun duels uit op 2 maal een 100m, de oudere reden er een 300m of een 500m bij. Prachtige tijden werden er gereden, sommige kinderen gingen zelfs juichend over de streep. Er waren ook teleurstellingen te verwerken van valpartijen, maar niet getreurd er komen vast nog meer kansen.

Thumbnail imageAlle clubkampioenen werden aan het eind in het zonnetje gezet en sommige kampioenen hadden al aardig wat fans, aan al het gejoel te horen. Sommige kampioenen stonden wel nog wat onwennig op het ereschavot (sorry was een bankje) toen alle flitsen van de camera’s los barsten van de trotse ouders of opa’s en oma’s. Aan alle gezichten te zien, hadden de kinderen een leuke avond gehad. En helemaal leuk was dat niemand met lege handen naar huis ging, want iedereen kreeg een vaantje als herinnering en de diploma’s werden direct uitgereikt.

ZomertrainingHet schaatsseizoen zit er bijna op voor de jeugd. 17 Maart is de laatste zaterdagavond training en het seizoen wordt afgesloten met een geweldig feest de mini-elfstedentocht . Het schaatsseizoen zit er dan wel op, maar niet getreurd HVHW gaat ook zomers gewoon door. Zomers wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de schaatstechniek en de conditie, dit kan op verschillende manieren; op skates, op schoenen (droogtraining; schaatspassen en sprongen) of op de fiets. Inschrijven voor de zomertraining kan via de website van HVHW.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de sportieve prestaties en de vrijwilligers voor hun geweldige inzet dit seizoen. Voor iedereen een mooie zomer toegewenst en hopelijk tot ziens op de zomertraining en/of op het ijs in september.

Foto's clubkampioenschappen langebaan 14 maart 2012
Uitslagen clubkampioenschappen langebaan 

Met vriendelijke groet,
Namens de jeugdcommissie van HVHW

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords