Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsKPN NK allround voor Cas van Trierum!

KPN NK allround voor Cas van Trierum!

Thumbnail imageCas van Trierum schaatst sinds 5 jaar voor het Gewest Zuid Holland. Het gaat goed met Cas. Hij plaatste zich nog niet zo lang geleden verrassend voor de selectiewedstrijd voor het NK allround, de
Eindhoven Trofee. Deze wedstrijd werd in het weekend van 8 en 9 december verreden onder zware omstandigheden.

Hoeveel rijders zich konden plaatsen voor het KPN NK allround was voorafgaand aan de wedstrijd niet helemaal duidelijk. Dat het moeilijk zou zijn om zich te plaatsen was wél duidelijk. Cas was als A1 de jongste deelnemer aan deze wedstrijd.

De eerste dag stonden de 500 & 5000m op het programma. De omstandigheden waren niet optimaal, veel wind en ijzig koud. Maar Cas reed goed en eindigde tot twee maal toe op de 14e plaats. Dit was goed
voor een 10e plaats in het tussenklassement. Heel verrassend en zeker goed voor een ticket voor het NK. Op dag twee werden de 1500 & 3000 gereden. De 1500 was beslissend voor deelname aan het NK. Of het nu de spanning was of vermoeidheid na een enerverende eerste dag op de Eindhoven Trofee, maar de 1500 ging voor Cas niet helemaal naar wens. Een 15e plaats in het eindklassement was het resultaat. Niet genoeg om direct geplaatst te worden, wel genoeg voor een plaats op de reservebank. Die p[laats is, zo meldde hij op 25 december op Facebook, omgezet in een plaats op de startlijst. Hij doet dus mee met de 'grote mannen'.  

En nu is het afwachten. Maakt Cas op 29 en 30 december zijn debuut op het NK allround of niet? Rond 25 december weten we meer. Benieuwd? Hou dan de site van het KPN NK allround 2013 in de gaten. Hier vind je alle informatie over de wedstrijd, de deelnemers, het programma en straks de uitslagen.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords