Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsDebuut op KPN NK allround voor Cas van Trierum

Debuut op KPN NK allround voor Cas van Trierum

Cas van Trierum. Debuut op NK Allround Cas had aan het begin van dit seizoen niet durven  dromen dat hij zijn debuut zou maken op het KPN NK allround. Maar goed rijden, zijn prestaties tijdens de selectiewedstrijd voor de Eindhoven Trofee en vervolgens de klassieker zelf werden beloond met een plaatsje op de reservebank van het NK. Toen BAM rijder Jorrit Bergsma het NK marathon verkoos boven het NK allround kreeg Cas een telefoontje van de  KNSB of hij daadwerkelijk mee wilde doen. Uiteraard!

Een bijna uitverkocht Thialf, een joelende menigte, allemaal schaatsliefhebbers, pers, interviews. Overweldigend allemaal! Voor deze wedstrijd werden de doelen niet op scherp gezet. Het ging er om dat Cas  een goede wedstrijd zou rijden, dicht tegen zijn persoonlijke records aan. En verder dat hij gewoon zou genieten en ervaring op zou doen voor een eventueel volgende keer. Dit maakte hij ook waar. In het  eindklassement eindigde hij op een voor een eerste keer nette 24ste plaats in het klassement.

Voor de komende tijd heeft Cas een volle agenda. De selectie voor het KPN NK afstanden en allround voor junioren staan op het programma.  Het NK afstanden zal in maart in Groningen worden verreden. Het NK allround wordt dichtbij huis georganiseerd op 9 en 10 februari op de Uithof. En is voor iedereen toegankelijk en voor jou is dit de mogelijkheid zo'n NK eens van dichtbij mee te maken.

Linkje naar interview Schaatsen.nl vlak na een zware 5000 mtr. (cas vanaf 4.25 min)

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords