Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaan nieuwsHVHW-er Jac: 4 keer goud in Korea en zoveel meer

HVHW-er Jac: 4 keer goud in Korea en zoveel meer

P1090474Het zal de fervente, maar ook de minder fervente schaatssupporter niet zijn ontgaan dat de ploeg van schaatscoach Jac Orie op de Olympische Spelen én bij landelijke en internationale schaatswedstrijden buitengewoon succesvol was!

Wat niet iedereen weet, is dat Jac zijn schaatscarrière als pupil bij HVHW begon. Ook meerdere familieleden van Jac waren en zijn lid van HVHW (geweest), het is een echte HVHW-familie. Uiteindelijk koos Jac voor een maatschappelijke carrière als schaatscoach.

Het zal je dan ook niet verwonderen dat Jac in 2010 is benoemd tot erelid van HVHW voor zijn buitengewone verdiensten als schaatscoach en uithangbord van de schaatssport.

Sinds 2010 zijn de successen van Jac als coach alleen nog maar opzienbarender geworden! Al sinds 2002 rijgt Jac als schaatscoach het ene succes aan het andere. Jac is een kampioen in het maken van kampioenen!

Er zijn hem dan ook de nodige onderscheidingen ten deel gevallen, zoals twee maal de uitverkiezing tot coach van het jaar en een koninklijke onderscheiding.

Met alle eerbetuigingen van dit hoge niveau kan HVHW niet concurreren. Wel wilden we het voor Jac zeer succesrijke seizoen 2017-2018 ook niet helemaal geruisloos laten passeren. De recordweek-wedstrijden van afgelopen woensdag 21 maart leken dé kans te worden om aan Jac een aardigheidje namens HVHW te overhandigen, maar helaas slaagde Jac er niet in om op tijd aanwezig te zijn. Besprekingen duurden langer dan verwacht en gehoopt.

Het cadeau is overhandigd aan Ineke, de echtgenote van Jac, en in aanwezigheid van hun jongste zoon.

P1090477

Het cadeau ging vergezeld van een brief van de HVHW-pupillen Caitlin, Boet en Xi Rui. Zij wensten Jac veel succes toe en hopen ooit door hem gecoacht te worden.

P1090470

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords