Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLief en LeedSchaatsen voor KFW-Kankerbestrijding

Schaatsen voor KFW-Kankerbestrijding

Thumbnail imageLiefhebbers van de 100 ronden op de zaterdagmorgen graag jullie aandacht voor het volgende.
In samenwerking met de Uithof en de Baancommissie van ons Gewest heb ik het idee gelanceerd
om de honderd ronden van de zaterdagmorgen te verplaatsen naar vrijdagavond 8 maart 2012,
aanvang 22.00 uur.

De Uithof sponsort dan de huur van het ijs en de toegang kost dan € 0,00. De Baancommissie stelt voor deze avond haar 90 transponders beschikbaar. Dit verzoek is door mij gedaan om dan de 100 ronden te schaatsen voor het goede doel, namelijk Alpe d’Huzes ten bate van KWF-Kankerbestrijding.

Ik ga de uitdaging aan om op 6 juni 2013 op 66 jarige leeftijd de berg 6x te beklimmen. Een geweldig rijtje van vijf zessen.6.6.6.6.6. Een aantal van jullie weten, dat ik, Jan Ottevanger, zelf ook slachtoffer geweest ben van deze verschrikkelijke ziekte en het geluk heb gehad en heb om er nog steeds te zijn. In mijn en jullie omgeving hebben dierbaren deze ziekte niet kunnen overleven en als je even je gedachten hierover laat gaan, dan komt de emotie weer naar boven.

Mijn verzoek is simpel.

Help mij om met elkaar een mooi bedrag bij elkaar te schaatsen met als doel bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen om deze ziekte in de kiem te smoren. Mijn verzoek is om € 0,10 per verreden ronde te doneren. De ronden worden geregistreerd via de transponders die op dezelfde avond uitgelezen worden,zodat er snel bekend is wat jullie bij elkaar geschaatst hebben voor het goede doel.

Vraag ook je schaatsvrienden en vriendinnen om mee te schaatsen voor dit goede doel. Iedereen kan en mag mee schaatsen en rekenen aan het eind van de avond zijn of haar gereden aantal ronden x € 0,10 persoonlijk af bij Jan Ottevanger.Neem het gepaste bedrag mee wat je wilt/ denkt af te rekenen/ bij te dragen voor het goede doel, waarvoor ik een officiële collectebus van KWF-Kankerbestrijding bij me heb. Het mag uiteraard ook een vast bedrag zijn.

Meldt je z.s.m. aan bij Jan Ottevanger via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. d.m.v. je voornaam en achternaam door te geven en als je in het bezit bent van een transponder het transpondernummer te vermelden en als je niet in het bezit bent van een transponder, kan je die afhalen voor de start om 22.00 uur. Deze ter beschikking gestelde transponder moet je na afloop weer in leveren. Kom dus ruim van te voren.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords