Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsShorttrackseizoen van start met zes trainers

Shorttrackseizoen van start met zes trainers

Het shorttracken bij HVHW krijgt dit seizoen een fikse impuls. We verwelkomen dit seizoen vier nieuwe trainers. Daarmee komt het aantal trainers op 'onze' HVHW-trainingsuren op zes. En voorwaar, het zijn niet de minsten die we hebben kunnen strikken. Naast de oude bekenden Fabiola Ernst en Arnoud Snellink  komen dit seizoen Loïs Kloor (ex-Jong Oranje), Tineke Groeneveld (ex-Gewest), Leon van Oosten (ex-Gewest rijder en trainer) en Vincent Meedendorp(ex-Gewest rijder en trainer) voor onze trainingsgroepen te staan.

Als shorttrackcommissie zijn we heel blij dat we nu ruimer in de trainers zitten. De afgelopen jaren was het met twee of drie trainers erg krap. De aanvulling was dus zeer welkom. Door de ruimere bezetting kunnen we dit jaar de groep wat beter indelen op niveau en kan er meer individuele aandacht geschonken worden aan de rijders. Ook kunnen we makkelijker inspelen op ziekte en andere onverwachte situaties. We hopen deze winter met de trainers ook te gaan werken aan een opleidingsstructuur voor de diverse aan te leren vaardigheden voor de periode van beginner tot gevorderde junior.

Op maandag krijgen we een grote groep van ongeveer 30 rijders op het ijs. Er komt een beginners/instappersgroep onder leiding van oude bekende Arnoud Snellink. De middengroep is vrij groot en krijgt training van Fabiola Ernst en Leon van Oosten. De wedstrijd-/gevorderdengroep wordt onder handen genomen door Loïs Kloor.

Op woensdag is de groep minder omvangrijk (~15-20). We gaan daar met drie trainers waarschijnlijk rijden in twee niveaugroepen. Er komt een groep met langebaners en (iets) gevorderden onder leiding van Tineke Groeneveld en Vincent Meedendorp. Arnoud Snellink neemt de jongsten weer onder zijn hoede.

Het belooft al met al een mooi shorttrrackseizoen te worden, mede doordat enkele trainers hebben aangegeven ook beschikbaar te zijn voor coaching tijdens de wedstrijden.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords