Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsEsmée Messemaker Open Nederlands Kampioen 2013

Esmée Messemaker Open Nederlands Kampioen 2013

ONK 2013 EsmeeEsmée Messemaker is Open Nederlands Kampioen Shorttrack 2013 geworden bij de meisjes junior C. Esmée (jun C) schaatste in een categorie met zowel C, B en A junioren. Hierin werd zij 2e achter Anke Prinsen (jun B). Na uitsplitsing van het Klassement mocht Esmée het goud in ontvangst nemen. Georgie Dalrymple (jun E) werd 10e in de categorie Novice (jun F/E/D) met 2 PR's één op de 333m en één op de 500m.

Max van wijk (jun D) wist bij de novice een 9e plek te veroveren en Niels d'Huy (jun E) pakte de 19e plek. Ted Dalrymple (jun F) veroverde in deze categorie de 13e plek. Tevens behaalde Ted een nieuw PR en clubrecord op de 333m in een tijd van 38.264.

Het Novice klassement wordt normaliter, met uit zondering van vorig jaar, niet opgesplitst. Zou dit wel het geval zijn geweest dan zouden de kinderen als volgt in hun eigen catgorie geëindigd zijn: Max van Max van Wijk 8e bij de D-junioren, Georgina Dalrymple 3e bij E-junioren, Niels d'Huy 6e bij de E-junioren en Ted Dalrymple 2e bij de F-junioren. Een goede prestatie zo tegen het einde van het seizoen.

Volgende week is de laatste shorttrackwedstrijd van het seizoen de Closing Games in Turnhout. Een gezellig en druk toernooi waar ook HVHW sterk vertegenwoordigd zal zijn. Ook zal die dag de winnaar van de Brabander Hogerop Bokaal bekend gemaakt worden. Een spannende dag dus voor onze pupillen en junioren.

Uitslag ONK 2013

Foto's ONK Turnhout

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords