Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuws2e regiowedstrijd Dordrecht een succes

2e regiowedstrijd Dordrecht een succes

Archief foto clubkampioenschappenZaterdag 16 november werd in Dordrecht de 2e regiowedstrijd verreden. 9 HVHW-ers deden mee. Winst was er voor Timo Boersema. Net als in de 1e regiowedstrijd versloeg Timo alle pupillen van de deelnemende verenigingen uit de regio. Ook broer Daan deed het goed hij werd 2e in de B-divisie.

Natasja en Kees coachten de ongeleide projectielen van HVHW. Respect hoor met 9 van die stuiterballen om je heen. Helaas geen relay. Een gemis want de kinderen kijken daar naar uit, oorzaak het grote aantal deelnemers, waardoor de tijd ontbrak om de relay nog te rijden. 

In Dordrecht startte ook debutante Emma Noz. De 1e regiowedstrijd kon deze veelzijdige dame er niet bij zijn, maar in Dordrecht gaf zij een mooi visitekaartje af. Een 5e plek tussen 18 pupillen en fictief een derde plek bij de dames. Als zij dit weet vast te houden in de overige 2 wedstrijden is zij verzekerd van een regiomedaille. Maar zeker is niets, ook clubgenote Anna Eijsackers strijd om die plek, zij finishte in de halve finale vlak achter Emma en liep daardoor de A-finale mis. Dat kan nog een mooie strijd worden. Ook Amber van der Meijden en Joppe Boersema strijden in dit zelfde veld. Ze vechten voor iedere cm winst. Amber van der Meijden trok aan het langste eind. Amber finishte voor Joppe in de heats die in de halve finales een overtreding opliep en naar een lagere groep zakte. Amber eindigde als 15e en Joppe als 16e.

Daan Boersema won in de B-divisie zowel zijn heats als de halve finale. In de A-finale moest hij het net afleggen tegen de nummer 1. Met recht een kanjer die steeds sneller gaat rijden.

In de A-divisie had HVHW nog 3 troeven aan de start. Ted Dalrymple, David Eijsackers en Niels d'Huy.  In de heats wist alleen Ted zich te kwalificeren voor de hoogste groep. David had 's-morgens als invaller voor Armand Broos al een Interclub in de benen zitten en miste net als Niels net de hoogste groep. Zowel Ted als David kwalificeerden zich via de halve finales in de beste groep. Ted werd 4e in de A-finale en daarmee 4e in het overall klassement. David werd 2e in de C-finale en daarmee 12e in het eindklassement. Niels werd 5e in D-finale en daarmee 20e in het eindklassement.

Bijna alle rijders hadden PR-'s gereden en dus punten voor de hogerop Bokaal. Voor Emma Noz was het haar 1e wedstrijd en had nog geen tijd om te verbeteren, maar dat komt vanzelf.

De nieuwe records en 1e tussenstand in de Brabander Hogeropbokaal zijn gepubliceerd op de website. Onder de HB score staan de wedstrijden die meedoen voor de hogeropbokaal punten.regio2-dort-archieffoto

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords