Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsZilver voor HVHW relayploeg op NK Shorttrack

Zilver voor HVHW relayploeg op NK Shorttrack

Relay NK HVHW ZilverTijdens het NK Shorttrack 2014 is door de HVHW-ploeg bestaande uit Niels Kerstholt, Adwin Snellink, Dylan Hoogerwerf en Kay Huisman het zilver gewonnen op 5000m relay voor heren. De dames junioren Avalon Aardoom, Dominique de Beer, Danique van Lobenstein en Georgie Dalrymple vochten voor wat ze waard waren maar finishten als 3e in the heats en moesten helaas de finale missen.

Relay 5000mKay Huisman complementeerde als junior B het seniorenteam en wist zich prima staande te houden tussen de grote mannen. Hoewel Shorttrackclub Thialf (SCT) met Sjinkie Knegt een maatje te groot was, wisten onze jongens ondanks het stuivertje wisselen met IJA toch de winst te pakken op de overige ploegen en daarmee het zilver.

Dominique de Beer in actie op NK Shorttrack 2014Bij de junioren meisjes waren er maar 2 indivudele rijders op het NK te weten: Avalon Aardoom en Danique van Lobenstein. Om toch op de relay uit te kunnen komen moest er gekozen worden voor tussen een samengsteld team met rijders van een andere clubs (gewestteam) of een aanvulling vanuit de club voor een clubteam. Het werd een clubteam waarbij pupil Georgie Dalrymple en Gewestelijk rijdster Dominique de Beer de ploeg aanvulden. In twee trainingen is er geoefend op de aflossing waarna de meiden aan de bak moesten op het NK. Via heats op de 1e dag van het NK moesten de meiden zich zien te plaatsen bij de beste 2 voor de finale op de slotdag. Helaas werden zij 3e en dus geen finalerelay. 

Lois KloorOok de senioren dames Lara van Ruijven en Loïs Kloor misten 2 ploeggenoten. Tineke Groeneveld wilde op verzoek het team aanvullen maar helaas was er niemand anders vanuit de club genegen om het team aan te vullen. Door familieomstandigheden moest Lara van Ruijven zich terugtrekken van het NK en heeft Loïs Kloor zich bij de dames van IJVZ aangesloten als gewestteam. Ook dit team moest het afleggen tegen SCT met Nederlands Kampioen Jorien ter Mors, maar wist toch mooi de overige ploegen voor te blijven waardoor ook Lois Kloor met het gewestteam het zilver binnen sleepte.

Video Relay finele dames senioren 3000m
Video Relay heats meisjes junioren 3000m

Video Prijsuitreiking Finale Relay Heren 5000m
Video prijsuitreiking Finale Relay Dames 3000m

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords