Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsShorttrackcommissie vernieuwd

Shorttrackcommissie vernieuwd

Binnen een week stroomden de aanmeldingen van enthousiaste ouders binnen nadat de commissie een oproep in een nieuwsbrief en mail had geplaatst. De oproep was nodig omdat de taken van de commissie op te weinig mensen rustte en voorzitter Michel Rog had aangegeven dit seizoen echt te stoppen nadat hij zijn termijn al met een jaar had verlengd.

De shorttrackcommissie is zeer verhuld dat zoveel ouders zich betrokken voelen en zich willen inzetten voor de club. Met z’n allen hebben we in goed overleg de nieuwe taken verdeeld opdat iedereen zich er prettig bij voelt. De bereidheid is groot om bij te springen bij een ander als dit nodig is.

Nieuwe voorzitter van de shorttrackcommissie is Pascal Noz, Pascal is vader van rijdster Emma Noz en in 2013 bij HVHW gekomen. Met een frisse kijk op de zaken wil Pascal op de korte termijn de  doelstellingen voor de komende tijd bepalen.

De taak van secretaris zal vervuld worden door Bianca Dalrymple. Naast deze taak zal zij ook de taken jeugdzaken, kleding en sponsoring behartigen.

Trainster Natasja van Lobenstein is technisch coördinator en aanspreekpunt voor de trainers, tevens is zij lid van de TC van HVHW en zal zij aanschuiven bij het Gewestelijk TC overleg (GTC).

Debbie Kamphuis – van der Meijden doet de post financiën en is aanspreekpunt voor de penningmeester van de vereniging en beheert het ST-budget.

Michel van Hassel doet de evenementen coördinatie en draait al een tijdje mee. Michel organiseert  de jaarlijkse BBQ, de KNSB clubtour, clubkampioenschappen maar ook de regiowedstrijd en de KNSB-cup op de Uithof en indien toegewezen het Zuid-Hollands Kampioenschap.

Danny Eijsackers verzorgt de wedstrijdinschrijvingen voor de regiowedstrijden, KNSB-cups, NK, StarClass en  de diverse losse toernooien. Ook houdt Danny het klassement van de Brabander HogeropBokaal bij. Dit is een enorme beker voor de rijder die zich het best verbetert. Danny zal dit samen met Bert van Lobenstein uitvoeren.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords