Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsAmber van der Meijden wint de Hogerop Bokaal

Amber van der Meijden wint de Hogerop Bokaal

Amber winnares Hogerop Bokaal 2015 19-06-2015 Wollebrand, Honselersdijk, Amber van der Meijden wint de Brabander Hogerop Bokaal.

Aan het einde van een intensieve skeelertraining is, op de Wollebrand, de Hogerop Bokaal uitgereikt. Een unieke gebeurtenis sinds de start van de Hogerop Bokaal in 2004 omdat het podium voor het eerst met alleen maar giegelende jonge dames was gevuld. Onder toeziend oog van shorttrack- en skeelertrainster Natasja van Lobenstein, ooit de eerste winnares van deze bokaal, reikte de shorttrackcommissie de enorme beker uit aan winnares Amber. Amber werd op de voet gevolg door Emma Noz (2e) en Anna Eijsackers die de 3e plek veroverde.

Thumbnail imageHet klassement werd bij het begin van het seizoen aangevoerd door Paddy Smit tijdens het zomerkamp in Oberstdorf. Paddy verdient ook een eervolle vermelding, met slechts enkele wedstrijden achter zijn naam weet hij toch tot een 5e plaats in het eindklassement te schoppen. Amber en Emma legden bij de eerste Nederlandse shorttrack wedstrijd (ONK Amsterdam) hun basis. Anna Eijsackers kwam iets later op gang maar maakte een enorme klapper tijdens het HVHW clubkampioenschap.

De punten konden in maar liefst 13 wedstrijden vergaard worden, waaronder de regiocompetitie wedstrijden en diverse nation ale en internationale toernooien. Punten worden voornamelijk gescoord door je zelf te verbeteren (persoonlijk record) je hoeft dus niet tijdens wedstrijden op het podium te eindigen om aan het eind van seizoen met de beker naar huis te gaan.

Het nieuwe seizoen 2015-2016 beginnen we weer met een schone lei en heeft iedereen weer gelijke kansen. Voorwaarde om te winnen is natuurlijk meedoen met zoveel mogelijk wedstrijden en je zelf verbeteren.

 

Eindscore hogeropbokaal 2015
Winnaars Hogerop Bokaal

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

Hogerop bokaal Reglement
Korte uitleg Hogerop bokaal

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords