Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuws2e regiocompetitie opnieuw in Den Haag

2e regiocompetitie opnieuw in Den Haag

Zo vlak voor de kerstdagen stond de 2e wedstrijd van de regiocompetitie op onze eigen baan in Den Haag op het programma. Ondanks de vakantie een record aantal deelnemers. HVHW werd vertegenwoordigd door 12 deelnemers, waaronder 3 kids on ice deelnemers (welke door te weinig deelnemers ingedeeld werden bij de pupillen 3), allemaal onder leiding van coach Steven van der Meijden.

In de A-divisie stonden Paddy Smit en Jeremy Brinkers, doordat het programma vandaag vervroegd was waren zij helaas te laat voor de 1e rit, aangezien zij ook deelnamen aan een wedstrijd op de langebaan. In de halve finales werden zij dus automatisch toegevoegd aan Groep 2. Ze mochten tegen elkaar uitkomen in de D-finale, waarin Paddy en Jeremy respectievelijk op de 1e en 2e plaats eindigden.

In de B-divisie maar liefst 4 deelnemers, te weten Timo Boersema, Emma Noz, Anna Eijsackers en Amber van der Meijden. Alle 4 wisten de heats door te komen en zo door te dringen tot de hoogste groep. Dit resulteerde in A-finale plaatsen voor Timo en Emma, welke Timo won en Emma 3e werd. De B-finale voor Anna (2e) en Amber (3e).

Ook in de D-divisie stonden 4 deelnemers op papier, helaas moest Nienke Burger ziek afhaken, maar stonden Jesse Duijnisveld, Mika Vijfvinkel en Niels Ras wel aan de start. Ook deze rijders allemaal door naar de hoogste groep. Jesse stond uiteindelijk in de A-finale (4e). Mika en Niels strijden tegen nog 3 andere in de B-finale, hierin kwam Niels als 2e over de streep en Mika als 3e.
Bij de meisjes pupillen 3 stonden Marissa Duijnisveld en Jadyn Hazelhorst aan de start. Marissa won de B-finale en Jadyn was de winnares van de C-finale.
Boet Groenewegen aan de start bij de jongens pupillen 3, helaas wat valpartijen maar sloot af met winst in de C-finale.

Er zijn weer een aantal (flinke) PR’s gereden, dus er kan weer gerekend worden aan de Hogerop Bokaal, waar waarschijnlijk binnenkort de 1e tussenstand wordt vrijgegeven op de website.

De volgende regiowedstrijd vindt plaats op zaterdag 16 januari 2016 in Utrecht. De inschrijving is inmiddels geopend, zijn jullie er allemaal weer bij?

Uitslagen: 2e regiocompetie

Foto's Deel 1 Facebook pagina HVHW Relay
Foto's Deel 2 Facebook pagina HVHW Heats en Halve Finales
Foto's Deel 3 Facebook pagina HVHW Finales

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords