Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsEK shorttrack 2017 succesvol voor Dylan en Lara

EK shorttrack 2017 succesvol voor Dylan en Lara

Thumbnail image

Dylan Hoogerwerf en Lara van Ruijven behaalden afgelopen weekend tijdens het Europees Kampioenschap 2017 in Turijn beide een medaille op aflossing (relay).

Dylan Hoogerwerf nog maar net bekomen van de titel Nederlands Kampioen en last minute toegevoegd aan de EK selectie stond ook in Turijn zijn mannetje. Hoewel, Dylan liep, nadat hij door was op de 1500m,  tegen een penalty op in de 1000m heats. Gelukkig herstelde hij dat op de 500m door, als debutant op het EK, het zilver in de wacht te slepen. Op de 1500m werd Dylan 8e. Als hij op de 3000m superfinale voor een stunt kon zorgen was, als alles de goede kant uit viel, zelfs een podium plaats mogelijk. Helaas viel het de andere kant uit en nam Dylan tijdens een ongelukkige actie ploeggenoot Sjinkie Knegt mee ten val. Gelukkig was de ploeg in staat om alles van zich af te schudden en voor een stunt te zorgen door de relay over 5000m winnend af te sluiten.

EK2017 Lara van Ruijven brons op de relay

 

Lara van Ruijven die vorige week tijdens het Nederlands Kampioenschap zich op de 2e dag i.v.m. ziekte moest afmelden was nog niet helemaal fit en reed alleen de relay. Succesvol en dat met drie meiden. Suzanne Schulting stond welliswaar aan de start maar was ook die nacht ziek geworden waardoor Lara, Rianna en Yara de klus moet klaren. Goud zat er niet in maar zij mogen trots zijn op het behalen van brons. Van 10-12 maart wordt het WK shortrack in Ahoy gehouden en kunnen zij revanche nemen zei het in een sterker start veld met de Koreanen, Chinezen en Canadesen.

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords