Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsWedstrijdverslag HVHW shorttrack: ontknoping SebraSportsCup in Hoorn!

Wedstrijdverslag HVHW shorttrack: ontknoping SebraSportsCup in Hoorn!

Tijdens de regiocompetitie in Hoorn snelde vereniging HVHW naar een zesde plek in de clubcompetitie. De individuele prestaties deden daar niet voor onder.

 

In de pupillen 3 categorie schaatsten Julian Ras , Lindsey Eijgermans en Peng Shen Plugge om punten. Peng Shen wist zich te plaatsen voor dé grote finale. In de finale wist hij naar de vierde plek te schaatsen. In het klassement werd hij vijfde. Lindsey Eijgermans werd zevende en Julian Ras achtste.

In de pupillen 2 categorie reden Evelien Ras en Lenthe Jansen de finale. Voor de rit een high five en na het startschot hard tegen hard. Lenthe Jansen passeerde als eerste de finish. Lenthe eindigde op een elfde plek en Evelien op een twaalfde plek in het eindklassement.

Boet Groenewegen, Dong Yang Plugge en Mika Salamonsson streden in de pupillen 2 categorie. Boet wist zich als eerstejaars pupil goed staand te houden! Dong Yang eindigde op een vijftiende plek in het eindklassement. Mike Salomonsson wist mét val in de halve finale als tweede te finishen. Mika werd elfde in het eindklassement.

Nienke Burger en Anna Eijsackers zorgden voor vuurwerk in de pupillen 1 categorie. Nienke wist zich na een korte en onrustige nacht moeiteloos te plaatsen voor de finale. Met behulp van aanmoediging van haar clubgenoten was ze haar tegenstanders te snel af. Ze won de finale mét een persoonlijk record! Nienke eindigde als twaalfde in het eindklassement. Anna Eijsackers wist zich, door een bloedstollende halve finale te winnen, ook te plaatsen voor de A-finale. Anna finishte in de finale als tweede en werd derde in het eindklassement!

In de pupillen 1-categorie streed ook Timo Boersema voor de prijzen. Timo behaalde net als Anna de A-finale. Dit leverde hem een derde plek in het eindklassement op.

Niels Ras wist de A-finale van de B-divisie te behalen. Niels eindigde als vijfde in de A-finale en dit leverde hem een achtste plek op in het eindklassement.

Ian Lau behaalde in de A-finale een derde plek en eindigde op een veertiende plek in het eindklassement. Xi Rui Plugge eindigde één plek achter hem in het eindklassement: op een vijftiende plek.

En niet onbelangrijk:er was veel plezier! Tussen de heats door speelde de shorttrackers tikkertje en schaatsten zij op de 400 meter ijsbaan. De hal is niet afgesloten en koud, maar gelukkig kon opgewarmd worden in het restaurant. 

De wedstrijd werd afgesloten met een relay én natuurlijk uitreiking van de prijzen!

Foto's

In de pupillen 2-categorie reden Evelien Ras en Lenthe Jansen de finale. Voordat de rit begon een high five en na het startschot hard tegen hard. Lenthe Jansen won nipt. Lenthe eindigde op een elfde plek en Evelien op een twaalfde plek in het eindklassement.
 
Boet Groenewegen, Dong Yank Pluffe en Mika Salamonsson streden in de pupillen 2-categorie. Boet wist zich als eerste jaars pupil goed staand te houden! Don Yang eindigde op een vijftiende plek in het eindklassement. Mike Salomonsson wist mét val in de halve finale als tweede te finishen. Overall werd Mika elfde in het eindklassement.
 
Nienke Burger en Anna Eijsackers zorgden voor vuurwerk op het ijs in de pupillen 1-categorie. Nienke eindigde als twaalfde in het eindklassement. 
Anna Eijsacker wist zich te plaatsen voor de A-finale. Anna finishte in de finale als tweede en werd derde in het eindklassement!
In de pupillen 1-categorie streden maar liefst 4 HVHWers. Timo behaalde net als Anna de A-finale. Dit leverde hem een derde plek in het eindklassement op!
Niels ras wist de A-finale van de B-divisie te behalen. Niels eindigde als vijfde in de A-finale en dit leverde hem een achtste plek op in het eindklassement.
Ian Lau behaalde in de A-finale een derde plek en eindigde op een veertiende plek in het eindklassement. Xi Rui eindigde één plek achter haar in het eindklassement: op een vijftiende plek.
De wedstrijd werd afgesloten met een relay én natuurlijk uitreiking van de prijzen!
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords