Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsWorldcup debuut voor Georgie Dalrymple

Worldcup debuut voor Georgie Dalrymple

WorldCup debuut voor Georgie DalrympleVan vrijdag 31 januari tot zondag 2 februari streek het WorldCup circuit neer in Dresden. Georgie Dalrymple was een van de junioren die door de bondcoach uitgenodigd was om deel te nemen. Georgie starte op zowel de 500m als de 1000m. Op de 500m, in het algemeen haar sterkste afstand, kwam ze de voorrondes door maar bleef in de heats steken. Georgie benaderde hierbij haar persoonlijke record die zij onlangs in Canada reed tijdens de WereldKampioenschappen voor junioren. Ze vestigde hierbij de beste Nederelandse tijd ooit voor B junioren.

De 1000m ging haar dit keer beter af. Via de voorrondes, heats, kwart finales en halve finales wist zij samen met clubgenote Lara van Ruijven toegang te krijgen tot de B-finales alwaar Lara van Ruijven 2e werd en Georgie Dalrymple 5e. In de halve finale wist Georgie maar liefst 6 seconden van haar 1000m tijd af te rijden en verbeterde hiermee haar eigen clubrecord en opnieuw de beste Nederlandse tijd bvoor B junioren. Georgie heeft nog 2 jaar de tijd om de Nederlandse junior recordtijden op naam van Suzanne Schutlting te verbeteren. Op zich al geen gemakkelijke opgave waarbij ze geduchte concurentie heeft van onder andere Xandra Velzenboer.

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords