Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsCombi Clubkampioenschappen Shorttrack

Combi Clubkampioenschappen Shorttrack

Het clubkampioenschap langebaan heeft al plaatsgevonden, nu volgt nog het 2e deel van de gecombineerde clubkampioenschappen van HVHW: het clubkampioenschap shorttrack!

Deze wedstrijd vindt plaats op zondag 24 maart, van 10.00 tot 13.00, op de shorttrackbaan in de Uithof. Deelname is mogelijk voor alle leden van HVHW, in alle leeftijden. Dit is tevens een mooie mannier om te kijken of je shorttrack leuk vindt. Begin april starten we met het zomerijs en hebben we op zaterdagochtend een beginners uur waarvoor je je vanaf volgende week kan voor opgeven.


De inschrijving voor deze wedstrijd gaat vrijdag om 19.00 uur open en staat open tot woensdag 20 maart 20.00, aanmelden kan dan via de link onderaan dit artikel.

Het combi clubkampioenschap wordt georganiseerd in herinnering van Samantha Ende. Zij was een clubgenootje van ons, die toen ze slechts 12 jaar oud was en in de kracht van haar leven, door een tragisch ongeval in de zomer van 2012 bij een fietstraining is komen te overlijden. Jaarlijks wordt de Samantha Ende Bokaal aan de Combi Clubkampioenen van de pupillen uitgereikt. Met deze bokaal willen we Samantha blijvend eren en herinneren.

Bij de combi clubkampioenschappen wordt gestreden om de prijzen in een langebaanwedstrijd en een shorttrackwedstrijd. Je kan dus clubkampioen langebaan worden of clubkampioen shorttrack in je eigen leeftijdscategorie. Het is voor iedereen
mogelijk om met beide wedstrijden mee te doen. Dus ook langebaners kunnen meedoen met deze shorttrackwedstrijd en zo meestrijden om de combi prijzen.
Indeling van de wedstrijd en de te rijden afstanden is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Indicatie van de te rijden afstanden per leeftijdscategorie:
Afstanden:

Pupillen 3 (Pupillen E en F) 222m, 333m, 444m
Pupillen 2 (Pupillen C en D) 222m, 333m, 500m
Pupillen 1 (Pupillen A en B) 333m, 500m, 777m, 1000m
Junioren C t/m Masters Junioren C t/m Masters 500m, 777m, 1000m, 1500m

Over de langebaanwedstrijd en de shorttrackwedstrijd wordt een gecombineerd klassement opgemaakt. De winnaars van dat klassement worden Combi Clubkampioen en ontvangen een aparte medaille. De winnaars bij de Pupillen 1 winnen de Samantha Ende Bokaal.

Deelname aan de shorttrackwedstrijd is ook mogelijk voor leden van DKIJV en andere verenigingen die dit seizoen deel hebben genomen aan shorttracktraining op de Uithof. Zij doen mee buiten mededinging. Hetzelfde geldt voor wedstrijdrijders met
een wedstrijdlicentie die voor een andere vereniging uitkomen.

AANMELDEN

Aanmelden voor het Clubkampioenschap Shorttrack kan uiterlijk tot woensdag 20 maart 20.00 uur via onderstaande link:
INSCHRIJVING CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SHORTTRACK

Als je hebt meegedaan met de langebaan clubkampioenschappen ding je automatisch mee naar de COMBI- Clubkampioenschap prijzen en mag je je een jaar lang combi clubkampioen noemen van je categorie

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords