Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsLara van Ruijven naar Worldcup Dresden

Lara van Ruijven naar Worldcup Dresden

bron foto: Hank PrinsenHet zat er natuurlijk aan te komen, langzaam ging het ook steeds beter. De resultaten zijn duidelijk. Lid van Jong Oranje. Voor de 5e keer Nederlands Kampioen. Afgevaardigd naar het WK Junioren in Munchen. Op een gedeelde 5e plaats bij de selectiewedstrijden voor de World Cups. Maar Lara zit ook in het examenjaar van het VWO, dus de studie gaat nog even voor. Maar als het dan onverwacht zo ver is, en je krijgt de uitnodiging van de KNSB, dan is dat een hele eer. En plotseling is het nu ineens zo ver. De KSNB heeft Lara uitgenodigd om Jessica Ausma (de andere rijdster op die 5e plaats) te vervangen. Dus Lara gaat mee het het Nationale damesteam naar Dresden.
 
Direct na de World Cup in Dresden (D) reist ze door naar Courmayeur in Italie voor het WK-junioren en direct daarop het EK-junioren in München. 
 
Dit zegt natuurlijk nog niets, maar "het" gaat nog steeds iedere keer weer beter. Haar resultaten zijn online te volgen. Gewoon entries/results bij het betreffende evenement aanklikken, en dan naar de afstand...je ziet daar vanzelf de resultaten verschijnen. In Dresden zal ze niet op iedere afstand uitkomen en wie weet ook op de relay. Bij de andere wedstrijden rijdt ze alles, behalve de relay.
 
Prognose:
- Dresden: hier is de strijd superzwaar, allemaal senioren, de beste van de wereld.  Gewoon leren en mee doen.
- Italië: Lara hoopt ergens in, (en misschien wel bovenin) de middenmoot te komen, en wie weet misschien nog hoger (tot in een halve finale)! Maar in pricipe is ze tegen de Chinezen en Koreanen nog absoluut kansloos.
- München: kanshebster om kampioen te worden, maar er zijn er nog wel 2 of 3 die dat ook hopen. Bovendien is volgend jaar nog steeds Junior-A en dus nog een kans om Europees Kampioen te worden. 
 
Lara haar emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een leuk bericht of als je Lara wilt sponsoren!!
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords