Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsNieuwe shorttrackhelmen dankzij sponsors

Nieuwe shorttrackhelmen dankzij sponsors

Thumbnail imageDe shorttrackafdeling gaat dankzij Veldkamp Wassen en Stomen en Sebra Sports met een gerust hart de winter in. Voornaamste reden is dat de veiligheid sterk is verbeterd. We hebben namelijk 25 nieuwe helmen  kunnen aanschaffen: 15 kleine en 10 grotere. De nieuwe helmen waren hard nodig.  Door de financiële hulp van Veldkamp en Sebra en de inspanningen van onder meer de shorttrack- en de sponsorcommissie werd de aanschaf mogelijk.

Aanvulling
Thumbnail imageIn het langebaanschaatsen is er een sterk groeiende belangstelling voor shorttrack als aanvulling op de reguliere trainingen. Zo hebben tijdens het afgelopen seizoen alle jeugdschaatsers op zaterdagavond via een shorttrackclinic kennis kunnen maken met deze tak van schaatsen. Op acht zaterdagen werd op de funrink geproefd aan het shorttracken. Het was een van de activiteiten waarmee de jeugd- en shorttrackcommissie proberen meer kinderen in staat te stellen meerdere keren per week te schaatsen en deze spectaculaire vorm van schaatsen bekender te maken. 

Vervanging
Bij de shorttrackclinics op de funrink kwam duidelijk naar voren dat de oude helmen aan vervanging toe waren. Ze waren technisch verouderd en van steeds meer helmen gingen onderdelen stuk. Dat was een probleem. De veiligheid staat voorop, maar shorttrackhelmen zijn vrij prijzig. Daarbij is de shorttrackafdeling relatief klein en als je er dan een stuk of 25 nodig hebt ….. . 

Hulp
Thumbnail imageWe kregen van twee kanten hulp. Veldkamp Wassen en Stomen heeft de aanschaf mogelijk gemaakt, terwijl leverancier Sebra Sports zo vriendelijk was ons de helmen tegen inkoopsprijs te leveren. Trots kon de nieuwe helm, voorzien van de logo´s van beide sponsors, dan ook worden getoond tijdens de Clubdag op 2 oktober bij De Spartaan in Rijswijk.

Proefschaatsen en clinics
We gaan de helmen gebruiken voor kinderen die komen proefschaatsen en voor leden die voor het eerst een shorttrackabonnement hebben. Zo kunnen ze zonder meteen een grote investering te hoeven doen ervaren hoe ze op de 111 meter uit de voeten kunnen. Daarnaast zetten we de nieuwe helmen in voor clinics.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords