Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsHVHW met 15 rijders naar NK Shorttrack

HVHW met 15 rijders naar NK Shorttrack

nkst2012Vijftien rijders van HVHW zijn uitgenodigd voor het Nederlands Kampioenschap Shorttrack in Heerenveen. Het NK wordt gehouden in het weekeinde van 7 en 8 januari in Heerenveen. De verhouding dames en heren is bijna in evenwicht: acht om zeven. Er wordt tijdens het NK bij zowel de dames als de heren gestreden in drie klassen: senioren plus A-junioren, B-junioren en C-junioren. Bij de senioren/A-junioren wordt wel een apart klassement opgemaakt voor beide leeftijdsgroepen.

Niels Kerstholt, Jan-Ebele van der Ree en Adwin Snellink (A-junior) doen bij de heren mee bij de senioren/A-junioren. Voor Loïs Kloor, Lara van Ruijven en Tineke Groeneveld (alle drie A-junior) geldt hetzelfde, maar dan bij de dames. Omdat Niels, Jan-Ebele, Adwin, Loïs en Lara lid zijn van de Nationale Trainingsselectie Shorttrack, Jong Oranje of de Opleidingsploeg zijn zij automatisch geplaatst voor het NK. Tineke, lid van de selectie van het gewest Zuid-Holland, kreeg op grond van haar positie in de KNSB Cup een uitnodiging.  

Bij de B-junioren zijn vijf HVHW-rijders uitgenodigd. Het gaat om Sara Rog, die  lid is van Jong Oranje, en gewestelijk rijdster Jessy Kaufmann. Aan de 'mannenkant' mogen Dennis Kruyswijk, Dylan Hoogerwerf en Teun Schouten meedoen. Dennis en Dylan maken deel uit van de selectie van het Gewest Zuid-Holland. Alle drie krijgen ze toegang tot het NK vanwege hun prestaties in de strijd om de KNSB Cup.

Bij de C-junioren treedt HVHW aan met vier rijders. Zij debuteren bij het NK. Kay Huisman kreeg een ticket vanwege zijn selectie voor de trial voor de Jeugd Olympische Spelen van 14 december. Bij de dames komen Esmée Messemaker, Avalon Aardoom en Danique van Lobenstein op het ijs. Zij hebben zich geplaatst vanwege hun verrichtingen in de KNSB Cup. 

Meer informatie over het NK Shorttrack komt te staan op http://schaatsen.nl/topsport-shorttrack/evenementen/kpn-nk-shorttrack-2012

uitslagen NK shorttrack 2012

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords