Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsShorttrack nieuwsDennis Kruijswijk genomineerd voor sportprijs

Dennis Kruijswijk genomineerd voor sportprijs

Dennis Kruijswijk SporttalentShorttracker Dennis Kruijswijk is door de gemeente Westland genomineerd voor de titel van Sporttalent 2011. Hij heeft in zijn categorie drie concurrenten. De winnaar wordt op 16 februari bekendgemaakt. De prijs voor de Westlandse sporttalenten is bedoeld voor jonge sporters die een bijzondere prestatie hebben geleverd op regionaal, nationaal of internationaal niveau.  

Dennis dankt zijn nominatie onder meer aan zijn titel op het NK Shorttrack van vorig jaar. Hij won toen in de categorie C-junioren. Daarnaast haalde Dennis op het EK bij de aflossing over 3000 meter zilver met de relayploeg.

Interview
In het Westlandse huis-aan-huis-blad Het Hele Westland stond afgelopen week een kort interview met Dennis en zijn drie concurrenten. Dennis meldt daarin dat hij het meest trots is op zijn individuele prestaties. “Solo ben je op jezelf aangewezen.” Hij vindt de nominatie 'een goede motivatie om door te gaan met shorttracken en nog beter te gaan rijden'.

Concurrenten
De concurrenten van Dennis zijn Olivier Nass (De Lier) , Mandy van den Berg (Naaldwijk) en Jim van der Zalm (De Lier). Olivier Nass is triatleet en hij beleefde vorig jaar zijn debuutseizoen. Daarin werd hij onder meer Nederlands kampioen op de sprintafstand (750 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen). Mandy van den Berg voetbalt in het eerste van ADO Den Haag en in het Nederlands elftal. Ze werd onder meer uitgeroepen tot beste speelster van de eredivisie en het Kjell Meskens Toernooi in België. Jim van der Zalm is biljarter. Hij haalde bij het Europees Cadettentoernooi (tot 17 jaar) de bronzen medaille. Met zijn team werd hij tweede in de landelijke jeugdcompetitie.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords