Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkate nieuws6 inline challenge: 6uur lang feest op rolletjes

6 inline challenge: 6uur lang feest op rolletjes

Op 8 juni 2019 vindt het eerste 6uurs inline skate evenement van Nederland plaats op Flevonice te Biddinghuizen. Solo of samen met maximaal 6 personen kan iedereen meedoen aan deze unieke skate estafette.

 

 

Na 15 jaar geleden gestart te zijn met de 24kika ‘skaten tegen kanker’ (dit jaar op 6 & 7 september 2019) leefde in het bestuur van 24kika de gedachte om ook een 6uurs evenement te introduceren. Aanvankelijk tijdens de 24uurs, maar de capaciteit ontbrak om dat organisatorisch te realiseren.

Na 15 jaar heeft Rik Nijkamp de voorzittershamer van het langst lopende evenement voor Kika overgedragen aan Mark Cuperus. De daarmee ontstane armslag leidde tot het oppakken van het 6uurs idee. Samen met het team is goed nagedacht hoe en wat te doen. Na grondig overleg werd besloten om de 6uurs race in Nederland te organiseren.

De 6uurs race is niet verbonden aan Kika zoals 24kika, maar biedt alle goede doelen ruimte om actief deel te nemen en zo bij te dragen aan het eigen goede doel. ‘In de statuten van de stichting die de 24uurs en nu ook de 6uurs organiseert staat dat ‘we bijdragen aan het stimuleren en promoten van de skeelersport in de breedste zin van het woord’ en dat is exact wat we nu ook met de 6inlinechallenge doen aldus Rik Nijkamp die voorlopig de communicatierol in het bestuur invult.

Het evenement start om 10.00uur met een rijdersbriefing gevolgd door een parcours verkenning. Om exact 10.30uur klinkt het startschot voor de 6inlinechallenge! Om 16.30 is het einde. Na de wedstrijd schuiven deelnemers en toeschouwers aan op het Foodplaza voor een hapje en drankje. Daar vind tevens de prijsuitreiking van de rijder en het team met de meeste rondes plaats. Van de BBQ deinen we dan langzaam de afterparty in op het ritme van de aanwezige DJ. Meer informatie is te vinden op de website www.6inlinechallenge.nl, Facebook, Twitter en Instagramm.

Een event waar je absoluut bij moet zijn!

Wil je een team vormen maar weet je nog niet goed met wie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords