Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkate nieuwsVraag nu jouw rug- en beennummer aan

Vraag nu jouw rug- en beennummer aan

Veel mensen kijken alweer uit naar de zomer. Zo ook de Sectie Inline-skaten KNSB die een verrassende kalender heeft samengesteld. Een van de verrassingen is dat het KPN NK Marathon voor junioren, senioren en masters en het KPN NK 100 sprint voor senioren op 1 juni 2020 in Naaldwijk plaats gaan vinden. Grote wedstrijden dicht bij huis. Pak je kans om hier aan mee te doen!

Om ervoor te zorgen dat onze leden goed en zichtbaar aan de start verschijnen, helpen we je graag op weg met het aanvragen van een rug- en beennummer, een wedstrijdlicentie en een skeelerpak van HVHW.

Vraag nu jouw rug- en beennummer aan
Rug- en beennummers Inline-skaten worden toegewezen vanuit het bondsbureau en zijn gratis voor wedstrijdlicentiehouders. Je vraagt zelf jouw rug- en beennummer aan wanneer je een nieuwe deelnemer bent of wanneer jij een vervangend nummer nodig hebt. Vul dit formulier in en geef daarbij jouw keuze aan voor of een stoffen nummer of indrukken. Wedstrijdlicentiehouders kunnen een stoffen rug-/beennummerset aanschaffen tegen betaling van € 15,- of er voor kiezen om het nummer in het pak te laten drukken voor eigen kosten. Eigen gemaakte papieren nummersets worden bij landelijke wedstrijden niet geaccepteerd. De organisatie van de (Jeugd)Skeelercup stelt eigen nummers ter beschikking indien gewenst. 
Lees hier meer over een rug- en beennummer.

Wedstrijdlicentie
Voor het aanvragen van een rug- en beennummer is een wedstrijdlicentie nodig. Een licentie kun je hier zelf aanschaffen. De prijs van een wedstrijdlicentie is afhankelijk van je leeftijd.​
Heb je al een wedstrijdlicentie voor langebaan schaatsen of shorttrack? Dan hoef je in Mijn KNSB alleen nog je licentie voor het inline-skaten te activeren en geen extra kosten te maken.
Bij de (Jeugd)Skeelercup is het mogelijk om een daglicentie af te nemen.
Lees hier ​meer over een wedstrijdlicentie.

Nummer in het pak laten drukken​
Het mooiste is om je rug- en beennummer in een pak te laten drukken. Binnenkort publiceren we een artikel (en mailen we je) over de mogelijkheid om een skeelerpak van HVHW met of zonder rug- en beennummer te bestellen.
Een wedstrijdlicentie kun je zelf kopen en is direct actief, of kun je direct activeren als je al een wedstrijdlicentie hebt. Vraag vervolgens tijdig jouw rug- en beennummer aan, dit kan even duren voordat de KNSB het nummer kan verstrekken.

We hopen veel leden in een mooi skeelerpak met rug- en beennummer van HVHW te zien.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords