Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkate nieuwsSkate Kick-off 2020

Skate Kick-off 2020

In verband de nieuwe strengere regels (geen samenkomsten tot 1 juni) die het kabinet op 23 maart heeft opgelegd, zal de Skate Kick-off niet op 15 mei plaatsvinden. De nieuwe datum (in augustus of september) volgt spoedig.

Op vrijdag 15 mei vindt de 3e editie van de Skate Kick-off plaats op de Wollebrand in Honselersdijk.
Vanaf 18:30 uur kun je een clinic volgen en om 19:30 uur sluiten de avond af met een Mini Marathon en prijsuitreiking.
Het evenement staat dit jaar in het teken van het KPN NK Marathon en 100 meter sprint, dat op 1 juni zal worden verreden in Naaldwijk.

Het evenement is toegankelijk voor iedereen. Ben je nog geen (zomer)lid van HVHW? Meld je dan aan voor 4 gratis proeflessen of word lid via http://hvhw.nl/artikelen-sectie/zomertraining/1513-zomertraining-2016.html

Alleen voor aangemelde (proef)skaters is HVHW verzekerd. We vragen je daarom met klem om je aan te melden voor proeflessen of lid te worden. We gaan je niet lastigvallen met marketingmails.

Hieronder lees je welke bescherming voor wie verplicht is:
Kinderen: elleboog-, knie- en polsbescherming en een helm. Bij Decathlon kun je betaalbare sets skate bescherming kopen: https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-skeeleren/c2-skate-bescherming/_/N-9fg0fu
Junioren t/m masters: polsbescherming en een helm

Programma
18:00 - 18:30: Aanvang/inrijden
Snelle rijders rijden links en minder snelle skaters rijden rechts op de baan. Uitrijden doe je helemaal aan de rechter kant op de baan.
18:30 - 19:20: Clinics
Je kunt een van de drie clinics volgen:
100 meter sprint
100 meter skeeleren is moeilijker dan je denkt. Starten is alles! Tijdens de 100 meter clinic kun je jouw startskills verbeteren zodat je heel hard naar de eindstreep kunt knallen! De clinic wordt gegeven door Fred van Geest.

Gezond naar de Top
In de clinic zal er aandacht worden besteed aan schaatstechniek op skates. Je gaat je focussen op de houding, het ontspanningsmoment en het terugsturen van de skate. De clinic wordt gegeven door Jolanda Voskamp.

Marathon
Je leert over wat je allemaal tegenkomt bij het rijden in een marathon of in een peloton. Na deze clinic sta je met nog meer plezier en resultaat op de skeelers bij een wedstrijd of toertocht! De clinic wordt gegeven door Hidde en Veronica.
19:30 - 20:15: Mini Marathon
In een gemixt team van drie skaters rijd je in 30 minuten zoveel mogelijk rondjes. Ieder rondje haal je bij de stempelpost (bij de start en finish) een vaantje op. Zo kunnen we de gereden rondjes tellen. De gereden rondjes van de teams van drie (bijvoorbeeld: 3, 10 en 18 rondjes) worden bij elkaar opgeteld. Het team dat de meeste rondjes heeft gereden, is het winnende team van de Mini Marathon!
20:20 - 20:30: Huldiging
In de kantine van Wielervereniging Westland Wil Vooruit vind de prijsuitreiking uit. Voor iedere deelnemer is er een medaille ter beschikking gesteld door onze hoofdsponsor Allround Computer Service.

20:30 - 21:30: Algemene ledenvergadering
Praat mee over de vereniging tijdens de algemene ledenvergadering (alv) in de kantine van de Westlandse Wieler Vereniging 'Westland Wil Vooruit'! We kijken terug op het schaatsseizoen, huldigen een aantal van onze toppers en stellen de begroting voor komend sportjaar vast.

Met dank aan onze hoofdsponsor:
Allround Computer Service

En onze sponsors & partners:
De Uithof
Healthy Team Snacks
HVHW
IJsclub Eendracht
Online Pakketpolis
Skeelercup
Stouwdam
Team Tommies

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords