Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkate nieuwsInschrijven zomertrainingen

Inschrijven zomertrainingen

Ook deze zomer kunnen we weer trainen op de Wollebrand. Ook gaan we onder voorbehoud weer fietsen op woensdag bij Trias. We hebben van Trias nog geen bevestiging van beschikbaarheid van de baan ontvangen vandaar het voorbehoud. Via het inschrijfformulier op hvhw.nl kun je je nu inschrijven voor de zomertrainingen. Het is belangrijk dat iedereen (dus alle groepen, ook de Rookies, Opleidings Groep, enzovoort) zich dit jaar inschrijft in verband met de coronamaatregelen. We laten je zo spoedig mogelijk de startdatum van de training weten, de datum kan per trainingsgroep verschillen.

Let op: in verband met de vele aanmeldingen en beperkte baan- en trainerscapaciteit (we moeten rekening houden met een max. aantal rijders per trainingsuur), komen pupillen die zich vanaf 21 maart, 14:00 uur inschrijven op de wachtlijst. Alle andere inschrijvers (junioren, senioren en masters) komen vanaf 1 april ook op de wachtlijst. Je ontvangt een e-mail zodra er een plekje vrijkomt!

Via https://knsb.nl/inlineskaten/zoek-skatebaan/ kun je verenigingen en skatebanen opzoeken, mogelijk hebben zij wel direct plek.

In het Inlineskaten zijn de (wedstrijd)categorieën ingedeeld op basis van leeftijd. Het geboortejaar is bepalend voor de wedstrijdcategorie waarin je het wedstrijdseizoen gaat uitkomen. Voor het seizoen 2021 geldt de indeling uit onderstaande tabel.

Geboren categorienaam code heren  code dames 
in 2015 of later Pupillen 4 HP4 DP4
in 2013 en 2014 Pupillen 3 HP3 DP3
in 2011 en 2012 Pupillen 2 HP2 DP2
in 2009 en 2010 Pupillen 1 HP1 DP1
in 2007 en 2008 Kadetten HKA DKA
in 2005 en 2006 Junioren B HJB DJB
in 2003 en 2004 Junioren A HJA DJA
       
in 2002 en eerder Senioren HSA DSA
in 1981 en eerder Masters M40 M50 M60 DMA

 ***De Commissie Inline-skaten zoekt nieuwe vrijwilligers***

De Commissie Inline-skaten zoekt al enige tijd versterking. Gelukkig hebben twee clubleden zich aangemeld. Omdat drie leden de commissie hebben of gaan verlaten, zijn we hard op zoek naar nog eens twee leden die de commissie willen versterking op het gebied van administratie tot organisatie. Twijfel niet, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., alleen dan kunnen we de zomeractiviteiten in goede banen blijven leiden!

 Is jouw skeeleruitrusting al compleet?

Bij onze sponsor Oomssport kun je op afspraak skeelers en skeelermaterialen passen en je laten adviseren. Op aankopen in de winkel van Oomssport ontvang je als HVHW-er 10% korting op de adviesprijs. Je kunt je winkelafspraak telefonisch of per e-mail maken:
- Per telefoon: 070-3298811 (een beller is sneller)
- Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let bij aanschaf op de maximale wieldiamater. De sectie Inline-skaten van de KNSB heeft in het belang van de gezondheid van kinderen regels opgesteld met de maximale wieldiameter voor verschillende leeftijdscategorieën voor alle wedstrijden onder auspiciën van de KNSB. Grotere wielen zorgen voor minder rolweerstand en een hogere snelheid. Nadelen van grote wielen zijn hogere frames, minder stabiliteit, minder wendbaarheid, meer kracht nodig om op gang te komen, snellere overbelasting van de knieën.

maximale wieldoorsnede
Masters, Senioren en Junioren A, Junioren B: 110 mm
Kadetten en Pupillen 1: 100 mm
Pupillen 2, 3 en 4: 90 mm

Voor jeugd is het dragen van elleboog-, knie- en polsbeschermers en helm verplicht en voor inline-skaters boven de 18 jaar is het dragen van elleboog-, knie- en polsbeschermers aangeraden en is een helm verplicht.
Omdat inline-skaten dorstig maakt, is het (vanaf dit jaar) ook verplicht om een bidon met water en naam erop mee te nemen naar de training. Zonder water is het onverantwoord om te trainen.
Ook voor aanschaf van beschermers en bidons, ben je bij Oomssport aan het goede adres!

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords