Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkate nieuwsHVHW wint Jeugd Skeelercup

HVHW wint Jeugd Skeelercup

Thumbnail imageHet zat er al een beetje aan te komen maar afgelopen zaterdag 10 september wisten onze pupillen de bokaal "met de grote oren" voor best presterende vereniging van dit afgelopen skeeler seizoen zeker te stellen. En niet meer dan terecht! De Oomssport Jeugd Skeelercup bestond dit jaar uit maar liefst 11 wedstrijden op de verschillende skeelerparcours in Zuid- en Noord-Holland.  Meer dan 60 rijders van verschillende verenigingen streden om de diverse dagprijzen en een goede klassering in het individueel eindklassement. Mede dankzij de zomeravond trainingen op de Wollebrand onder leiding van Arno Laurman heeft HVHW vanaf de eerste wedstrijd steeds een sterke ploeg weten af te vaardigen. Er zijn dan ook heel wat gouden, zilveren en ook enkele bronzen medailles mee naar huisgenomen.

Thumbnail imageIn het individueel eindklassement eindigde Dominique de Beer en Niels d'Huy op een eerste plaats in de categorie meisjes 9,10,11 jaar respectievelijk jongens 6,7,8 jaar. Teun Schouten, Thomas Jansen,en Ted Dalrymple eindigde als tweede in hun leefdtijdscategorieen. En Niels van der Griendt wist in de laatste wedstrijd nog een mooie derde plaats in de eindklassering binnen te slepen.

De skeelercompetitie voor 2011 zit er al weer op en velen kijken er al weer naar uit om de wieltjes in te ruilen voor de scherpe ijzers. Maar wacht daar nog heel even mee tot de HVHW clubdag op 2 oktober. Dan strijden we om het clubkampioenschap skaten op het parcours van de Spartaan in Rijswijk.

Zie ook www.jeugdskeelercup.nl
Foto's prijsuitreiking
Foto's Finale Leiderdorp
Uitslagen Jeugd Skeeler Cup

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords