Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertraining1e HVHW fietstoertocht 2013

1e HVHW fietstoertocht 2013

Thumbnail imageOp zaterdag 15 juni 2013 om 10.00 uur vindt de eerste HVHW fietstocht plaats. Verzamelpunt is de hoofdingang van Schaatscentrum De Uithof. Het is een fietstocht in de reeks van fietstochten in het zomertrainingsprogramma van HVHW. In deze reeks wordt de afstand per tocht trapsgewijs opgebouwd. Het doel van de fietstochten is om te leren wat een lange duurtraining is.

Gezien de doelstelling staat de tocht primair open voor pupillen en junioren. Afhankelijk van de beschikbare begeleiding zullen we in meerdere groepen rijden.

Thumbnail imageDe wielrenners vertrekken stipt om 10.00 uur, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent! Er wordt niet hard gefietst: de snelheid ligt zo rond de 25 km/uur en we rijden in deze eerste rit in totaal ongeveer 50km.

Zie voor de uitgebreide route het routekaartje op Google Maps

Plezier en veiligheid staan voorop. Daarom maken we na ongeveer 30km ook een koffie/theestop. Consumpties zijn voor eigen rekening, neem dus wat contant geld mee.

Het dragen van een helm, handschoentjes en het rijden op een deugdelijke (race)fiets met reservebandje is verplicht. Zorg dat je ook één of twee bidons met water of isotone drank bij je hebt, alsmede wat te eten (bijv. ontbijtkoek of mueslireep).

Oproep aan ouders
Voorafgaand aan de tocht worden er goede afspraken gemaakt over de veiligheid (en de tekens die je elkaar geeft), over de fietstechniek en over het rijden in een groep. Om met name de pupillen optimaal te kunnen begeleiden tijdens de fietstocht roepen we de hulp in van ouders en jeugdbegeleiders om als begeleider mee te fietsen. Maar ook voor de junioren stellen we aanvullende begeleiding op prijs.

Meldt U daarom vooral ook als begeleider even aan met een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden
Meld je aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “aanmelding fietstocht 1”. Vermeld van elke deelnemer of begeleider duidelijk de voor- én achternaam, je leeftijd als ook het telefoonnummer van degene die we in geval van een calamiteit kunnen bellen.

We zien je aanmelding tegemoet en graag tot 15 juni!

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords