Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertrainingTweede HVHW fietstocht op zaterdag 27 juli

Tweede HVHW fietstocht op zaterdag 27 juli

Bij de eerste gezamenlijke fietstocht van dit jaar hebben we een stevige wind op kop gehad. Ook moesten we de start een goed uur uitstellen omdat we nog op een stevige regenbui werden getrakteerd. Toch werd het een hele leuke en vooral ook gezellige rit. Zie ook het verslag op de website. Inmiddels zijn de weergoden ons iets gunstiger gestemd zo lijkt het. De tweede tocht staat daarom alweer gepland voor 27 juli a.s.


Dit keer zullen we door de duinen richting Hoek van Holland rijden om vervolgens langs de Nieuwe Waterweg naar Maassluis te rijden. Daar pakken we het pontje naar Rozenburg en rijden richting Rotterdam. Bij Pernis pakken we de Benelux tunnel waar de fietsers door een eigen tunnelbuis een snelle afdaling en vervolgens een lange "klim" naar boven kunnen oefenen. Dan rijden we richting Maasland waar een tussenstop gepland staat bij restaurant Het Zonnetje. We vervolgen daarna de rit door het Westland om uiteindelijk weer te eindigen op de Uithof.

Vertrek en Aankomst bij ingang van Schaatscentrum de Uithof, Aanvangstijd 9:30.
Afstand ongeveer 70km. De tocht zal als extensieve duurtraining gereden worden en is daarmee ook voor de geoefende HVHW pupillenjeugd goed te rijden.

Wil je meerijden meld je dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en telefoonnummer (voor noodgevallen). Ook ouders van pupillen die het gezellig vinden om een rondje mee te rijden zijn van harte welkom.

Namens de zomertrainers
Maurice, Jan, Arno en Kees

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords