Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertrainingHVHW fietstocht zat 28 juni 10:00

HVHW fietstocht zat 28 juni 10:00

Beste HVHW-er, op zaterdag 28 juni 10:00 uur  organiseren we een gezamenlijke HVHW-fietstoertocht. Verzamelpunt is de hoofdingang van Schaatscentrum De Uithof.

We zullen deze fietstocht een zwart rouwbandje dragen ter nagedachtenis van Samantha Ende die 2 jaar geleden  op 22 juni een ongeluk heeft gekregen tijdens een fietstraining en op 28 juni op 12 jarige leeftijd is oveleden.

De wielrenners vertrekken stipt om 10.00 uur, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent! Het is de eerste tocht in een aantal fietstochten in het zomer trainingsprogramma van HVHW. In deze reeks wordt trapsgewijs opgebouwd naar wat langere afstanden.

De fietstocht staat voor iedereen open: van pupillen tot masters. Afhankelijk van de samenstelling en het aantal aanmeldingen zullen we in één of meerdere groepen rijden.

Er wordt niet hard gefietst! De snelheid ligt zo rond de 25 km/uur en de jeugdleden rijden een aangepast tempo wat voor iedereen haalbaar is. Het doel van de fietstocht is om te leren wat een lange duurtraining is. Plezier en veiligheid staan voorop.

Op 28 juni rijdt de jongstejeugd een afstand van ongeveer 40km. Halverwege zal er een rustpauze zijn voor een drankje etc. Om de betaling van de consumpties soepel te laten verlopen vragen we vooraf aan iedereen wat pasgeld (5,00 Euro) mee te nemen. 

Vergeet niet een bidon met water of isotone sportdrank en wat te eten mee te nemen (muslireep / koek).

Het dragen van een helm en het rijden op een deugdelijke (race)fiets met reservebandje plus pompje is verplicht. We rijden bij voorkeur in clubkleding. Via onze  Webshop kan specifieke wielerkleding nog tijdig aangeschaft worden. Het dragen van een fietsbroek en –handschoentjes is erg verstandig

Wil je meerijden meldt je dan wel even aan door een mailtjeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?subject=Aanmelding%201e%20fietstocht" target="_blank" style="line-height: 1.5;">

Vermeld in de mail:

  • Naam,
  • Categorie (pupil F tm A, Junior, Senior, etc)
  • Telefoonnummer waarop achterblijvers in geval van een calamiteit te bereiken zijn.

Enthousiaste fietsende ouders die mee willen rijden als begeleider zijn uiteraard ook welkom. Willen jullie je dan ook even kenbaar maken via de mail link hierboven?

Tot zaterdag 28 juni!

Marco Smit
Arnoud Snellink
Kees d’Huy

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords