Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertrainingHVHW Fietstocht - 25 april 2010

HVHW Fietstocht - 25 april 2010

Op 25 april om 10.00 uur vindt de eerste HVHW fietstocht plaats. Verzamelpunt is de hoofdingang van Schaatscentrum De Uithof. De wielrenners vertrekken stipt om 10.00 uur, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!
Het is de eerste tocht in een reeks van 4 fietstochten in het zomer trainingsprogramma van HVHW. In deze reeks wordt trapsgewijs opgebouwd van 50 naar 200 kilometer. Voor de jeugdleden zijn de afstanden aangepast en zal de eerste keer ongeveer 20 kilometer gefietst worden.
Er wordt niet hard gefietst! De snelheid ligt zo rond de 25 km/uur en de jeugdleden rijden een aangepast tempo wat voor iedereen haalbaar is. Het doel van de fietstocht is om te leren wat een lange duurtraining is. Plezier en veiligheid staan voorop. Daarom maken we ook koffie/theestops. Op 25 april zullen we na 30 kilometer een stop maken. Hier zullen ook de jeugdleden naartoe komen. Iedereen betaalt zijn eigen consumpties. Het dragen van een helm en het rijden op een deugdelijke fiets met reservebandje is verplicht.

Voor vragen kunnen de jeugdleden terecht bij Jan Smits op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de overige rijders bij Conrad Alleblas op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag op 25 april aanstaande!
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords