Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertraining3e Fietstocht 6 juni vertrek 09:00

3e Fietstocht 6 juni vertrek 09:00

3e HVHW fietstochtOp zondag 6 juni om (LET OP VERVROEGD TIJDSTIP) 09.00 uur vindt de derde HVHW fietstocht plaats. Verzamelpunt is de hoofdingang van Schaatscentrum De Uithof. De fietstocht staat open voor alle categorieën (pupillen tot en met masters) van HVHW. De wielrenners vertrekken stipt om 09.00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent!

Het is een van de fietstochten in de reeks van fietstochten in het zomertrainingsprogramma van HVHW. In deze reeks wordt trapsgewijs opgebouwd van 50 naar 200 kilometer (voor de jeugd aangepaste afstanden). Op 25 april (50 km) en op 24 mei (60/70 km) werd door een grote groep van 40 a 50 rijders al de eerste ritten gemaakt.

Er wordt niet hard gefietst! De snelheid ligt zo rond de 25 km/uur en de jeugdleden rijden een aangepast tempo wat voor iedereen haalbaar is. Het doel van de fietstocht is om te leren wat een lange duurtraining is. Plezier en veiligheid staan voorop.

Op 6 juni rijdt de jeugd een afstand van 73 kilometer (al naar gelang de weersomstandigheden het toelaten, zullen we de route volgen) en de ouderen een afstand van 105 kilometer. Na 37,5 kilometer is er een rustpauze voor koffie/thee en eventueel appelgebak. Om de betaling van de consumpties soepel te laten verlopen vragen we vooraf aan iedereen een bijdrage, dus neem klein geld (munten).

Het dragen van een helm en het rijden op een deugdelijke fiets met reservebandje plus pompje is verplicht. Omdat de afstanden steeds langer worden adviseren we ook om een banaantje, brood of sportvoeding mee te nemen.

Voor vragen kunnen de jeugdleden terecht bij Jan Smits op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de overige rijders bij Conrad Alleblas op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We zien je graag op 6 juni aanstaande!

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image
Foto's gemaakt door Lex Priem tijdens de 2e fietstocht van 24 mei 2010 (jeugd en begeleiders)
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords