Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertraining150 Km fietstocht met een jarige in het midden

150 Km fietstocht met een jarige in het midden

Thumbnail imageOnder fantastische omstandigheden vertrokken twintig HVHW-ers richting het fameuze Kopje van Bloemendaal. Deze topsporters hadden zich maar matig voorbereid, want niemand had op de HVHW-site gelezen dat Raymond Micka zijn verjaardag vandaag vierde. Gelukkig was Raymond zelf zo attent om voor een tractatie te zorgen en wisten we er na 150 km nog een “lang zal die leven” uit te persen.

Op de heenweg passeerden we onder andere Katwijk, Noordwijk en Zandvoort. De prachtige duinlandschappen werden afgewisseld met gesprekjes over de nieuwe clubkleding, vakantie in Chamonix en skaten. In Zandvoort was het even wat minder gezellig. Door een ongelukkige manoeuvre stuiterden drie HVHW-ers over het asfalt. Iedereen bleef gelukkig heel en kon mee de col van de buitencategorie op. Michel Rog had zich een doel gesteld: eerder dan dochter Sara boven op het Kopje aankomen. Dat lukte dankzij zijn uitstekende parcourskennis - en zelfs meer dan dat: hij bleef iedereen voor. De route terug voerde langs een mooie lunchlocatie in Spaarndam en de Kaag en via Duinrell weer terug naar Den Haag. Op naar de 200 km, op naar 29 augustus! (PS. Voor hotnews over HVHW activiteiten: meld je als volger voor de tweets van Conrad Alleblas, daar vind je onder andere bijgevoegde foto).

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords