Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertraining5e HVHW Fietstocht

5e HVHW Fietstocht

Thumbnail imageOp zondag 29 augustus 2010 sluiten we de reeks van HVHW fietstochten van deze zomer af met een 200 kilometer fietstocht. De jeugd rijdt een kortere afstand. Wederom vragen we iedereen om zich van te voren in te schrijven, zodat we de tocht goed kunnen voorbereiden.

Ouderen
Nadat de eerdere ritten over 50, 75, 100 en 150 kilometer ons vooral door Zuid- en Noord-Holland voerden, gaan we voor de 200 kilometer naar Zeeland fietsen. We rijden om het Grevelingenmeer heen en zullen diverse bekende bruggen en dammen passeren. De groep vertrekt dit keer om stipt 08.00 uur,
dus zorg er voor dat je ook nu weer op tijd aanwezig bent! Verzamelpunt is de hoofdingang van Schaatscentrum De Uithof. De snelheid tijdens het fietsen ligt zo rond de 25 tot 27 km/uur. De verwachte aankomsttijd is rond 18.00 uur.
Het dragen van een helm en het rijden op een deugdelijke fiets met reservebandje plus pompje is verplicht. Wij adviseren om voor deze lange rit voldoende drinken en voeding mee te nemen. Vergeet tevens niet een paar euro mee te nemen voor de pontjes, koffie en de lunch. Schrijf je vooraf in door je aan te melden bij Conrad Alleblas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugd
Nadere informatie over de fietstocht voor de jeugd volgt zo spoedig mogelijk. Voor vragen kun je terecht bij Jan Smits via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kijken weer heel erg uit naar de afsluitende rit op 29 augustus. Mocht je vragen hebben, dan weet je ons te vinden.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords