Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertrainingFoto's Fietstocht 2

Foto's Fietstocht 2

Thumbnail imageZondag 26 juni werd stipt om 10:00 vertrokken vanaf De Uithof. Vanwege de lage opkomst in het jongere segment, werden niet 3 maar 2 groepen gevormd voor een fietstocht van 70 en 90km door het Westland. De beloofde zon ontbrak. Gelukkig was het droog en stond er weinig wind, al met al prima fiets weer. De eerste 37,5 km leidde ons door de duinen van Monster naar

 Hoek van Holland.

Vanaf Hoek van Holland fietsten we via de Nieuwe Waterweg, Maasluis en Vlaardingen naar de Pannenkoekenboerderij 't Sonnetje in Maasland waar een stop plaatsvond en tijd was voor een hapje en drankje en de blaas te legen. 2 leden kregen te maken met een lekke band (scherp kiezelsteentje) en één lid pech kreeg aan zijn achterderailleur en moest via ander vervoer de route verlaten. Onderweg hadden zich nog wat leden toegevoegd. Zo ook Clauda Wubben, die in Monster wilde aanhaken maar net op de verkeerde plek stond te wachten. Claudia wilde vast wat zitvlees kweken voor de rit naar Parijs die zij met enkele andere clubleden gaat afleggen.

Na de stop werd opnieuw richting Vlaardingen vertrokken. Via Negenhuizen en  Schipluiden werd de rit naar de Lier vervolgd, waar de oudere groep onder leiding van Conrad Alleblas en Paul Robijn  afbogen naar Maasland om de laatste 20 km opnieuw af te leggen. De jongere groep onder leiding van Maurice Jansen en John Mooldijk trokken via de Lier, 't Woudt, Kwintshul en Wateringen naar het eindpunt de Uithof, waar ouders op hun kroost stonden te wachten. Onder weg heeft Henri Seelig ons op strategische punten opgewacht om een set prachtige foto's te maken.

De volgende tocht staat op 21 augustus ingepland, noteer hem vast in je agenda.

Foto's 2e HVHW fietstocht (Henri Seelig)

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords