Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsZomertrainingBowlen op Ockenburgh

Bowlen op Ockenburgh

IjsjesDonderdagavond op de tijd dat er in de zomer getraind werd bij de 'Puinduinen' was het nu als afsluiting gezellig 'n avondje bowlen met de 'kanjers'. Michel, de trainer, had dit als afsluiting voor dit groepje enthousiaste sporters bedacht en georganiseerd. Dus op naar de Bowlingbaan Ockenburgh.  

SchoenenEnthousiast als ze zijn moesten er eerst schoenen uitgezocht worden, Net weer even andere als waar op werd hard gelopen! Waarna er naar de banen kon worden gegaan. Drie groepjes op drie banen en de wedstrijd kon beginnen. Rode, gele en blauwe ballen vlogen over de baan waarbij ik er zelfs 'n paar door de lucht heb zien vliegen, Demi! en zelfs op de baan ernaast terecht kwamen!

GeorgieAls je dacht aan de veilige kant te zitten had je nog kans 'n bal tegen je benen te krijgen, nietwaar Georgie? Het was 'n gezellige stemming en je kon zien dat het bij dit groepje allemaal 'sportmaatjes' van elkaar waren. Om dit stel zo samen te zien spelen en omgaan met elkaar betekende dat ook dit bowlen evenals het spoten 'n fanatiek groepje is. Nadat het uur vestreken was en de 'pins' niet meer opkwamen was er als afsluiting nog 'n heerlijk ijsje wat iedereen natuurlijk niet afsloeg. 

DemiBuiten nog 'n groepsfoto genomen en deze avond zat er weer op waarbij iedereen terug kan kijken op 'n prachtig zomerseizoen dat met altijd veel enthousiasme geleid werd door 'trainer Michel'. Nu weer op naar het ijs en de toernooien waarbij in vergelijking met verleden jaar toch zeker weer progressie is gemaakt dankzij de training bij Michel. 

Foto's afsluiting zomertraining pupillen

Michel nogmaals bedank ook namens de ouders.
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords